reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Luska ja planuje poczytać. Misiek wraca w piątek wieczorem dopiero wiec siedzę przed kompem. Idę jutro na rozmowę w sprawie pracy i w piątek tez. Zobaczymy.

reklama
hej kochane :)

a ja jutro mam wizyte u gina i pierwsze usg bede miała zrobione w ciąży ...... i strasznie sie stresuje, czy mój kropek- albo kropka jest zdrowy/a ....jutro o 15 30 ...... mam nadzieję że wszystko będzie ok..... ale w **** sie boje! chyba dziś spać nie będę!

Kropeczko, trzymam kciuki z całej siły! Na pewno kropcio czuje się super i rośnie jak na drożdżach. Jak będziesz mieć zdjęcie, to koniecznie nam wrzuć. Bardzo chciałabym zobaczyć Wasze dzidzie <3

Misia, a na test sikałaś dzisiaj? Może to nie @?
Fajnie, że się do niej odezwiesz. Ne podsyłałabym Wam nikogo nie-fajnego :) Zobaczysz, będzie miłe spotkanie :)

Juleczko, Misia ma rację. Ja też się nad tym zastanawiałam. Niestety doszłam do wniosku, że nie warto. Preparat zawiera paraben, który nie jest obojętny dla zdrowia i są do niego zastrzeżenia. Myślę, że można by dostać coś o podobnym składzie, ale tańszego. Kolejny wyciągacz $$$ z portfela...

reklama
Jutro trochę poczytam o tych zelach. u mnie nie ma aż tyle tego śluzu żeby się nie wspomagać, ale do tej pory to była po prostu nawilżenie z naszych ust, może to ma jakiś wpływ? ja już sama nie wiem i chyba szukam ma siłę :-(