reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o rodzeństwo

Marzyłam o trójce dzieci, w miarę możliwości z małymi przerwami i tak do trzydziestki wyrobić się z wszystkimi ciążami. Mam 31 lat o dwójkę dzieci z 6cio letnią różnica wieku 🤷🏻‍♀️
Też marzyłam o trójce tak do 33 lat, z małymi przerwami. Życie psikus zrobiło i mając 35 rodziłam pierwsze dziecko.

reklama
Też marzyłam o trójce tak do 33 lat, z małymi przerwami. Życie psikus zrobiło i mając 35 rodziłam pierwsze dziecko.
Ja się przez długi czas pocieszałam tym, że mam chociaż to jedno dziecko. Jakby nie patrzeć szybko zaszłam w ciążę i było wszytko ok, nie musiałam o pierwsze dziecko włączyć.

Ja się przez długi czas pocieszałam tym, że mam chociaż to jedno dziecko. Jakby nie patrzeć szybko zaszłam w ciążę i było wszytko ok, nie musiałam o pierwsze dziecko włączyć.
Ja planowałam starć się do 35 i dopuścić, miesiąc przed urodzinami wyszły 2 kreski. Jak rodziłam to mówiłam, że mam 36 to mnie położne poprawiały że jeszcze 35 .

U mnie 10 miesięczny maluch na pokładzie 🙈 trochę z racji wyborów życiowych rodzeństwo albo teraz/ albo nigdy 🤷. Staramy się od 4 miesięcy ale nadal w nocy karmię piersią i cykle mam rozjechane 🤦 zobaczymy co pokaże czas. O młodego staraliśmy się 2,5 roku, po drodze jedno poronienie. Mam cichą nadzieję, że tym razem życie nas zaskoczy 🙂
Aktualizujac starania trwały 16 miesięcy. W styczniu tego roku urodziłam córeczkę 🙂 bywam zmęczona ale totalnie nie żałuję decyzji 🙂

Hej. Staram się o rodzeństwo dla córki. Niestety za mną ciąża biochemiczna w kwietniu. Od tamtej pory nieregularne cykle chociaż zawsze były jak w zegarku. Monitoruje owulację i była 18dc. Cykle poprzednie trwały 28 i 26 dni. Miałam naprawdę nadzieję, że się uda, ale w sobotę czyli 27 dnia cyklu zrobiłam betę z krwi. Wyszło 2,3. Okresu nadal nie dostałam. Czy myślicie, że jest jeszcze szansa?

reklama
To jest wynik negatywny. Oznacza ponizej 2,3 - czyli takie 0. Moim zdaniem jeśli to byl 27dc, to w tym cyklu nic z tego nie będzie.
Jedyna szansa, że owulacje miałaś później niż zwykle.

Do góry