reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny:)nie miałam neta od czwartku i nie było jak pisać:-/ jak zobaczyłam ze ponad 40 stron do nadrobienia....trochę mi zajmie:)naprodukowalyscie ze hej:):):):):):):):)w czwartek testuje:):):)a co tam u was???

Witam dziewczęta.

Katka kciuki zaciśnięte za dobre wyniki Nadusi.

inis - uwielbiam Twój optymizm :-) Co do obserwacji to ja obrażam się na swoją tempke. Ma rosnąć nie spadać !

A ja dziś oddałam krew. Doktorek zlecił badanie progesteronu w fazie lutealnej. Przynajmniej dowiem się czy ovu była i czy poziom jest na tyle wysoki aby możliwe było zagnieżdżenie.

anastazi myślałam o Tobie :)

Miłego dnia staraczki

anastazi - noo, w końcu jesteś :) Już miałam wołać czy wszystko okej u Ciebie. Jak już nadrobisz 40 stron (i po co nam książki, nie?) to napisz jak minął weekend i jak samopoczucie :tak:

Ritta - kiedy wyniki? Dobrego masz ginekologa, widać, że o Ciebie dba. Ja do tej pory niestety nie trafiłam na nikogo na tyle konkretnego, żeby przy nim zostać. Daj znać co pokażą wyniki, jestem ciekawa :tak:
A foch na tempkę dobry :D Przejdź się po dworze z mokrymi włosami to Ci wzrośnie, że hej ;-)

Hahaha:D:D

Zaraz zabieram się trochę za sprzątanie od czwartku mnie nie było w domu...
4 prania do puszczenie... w sumie juz 2 piorę...

Też mam Nadzieje ze wyniki będą ok... Teraz wszyscy chodzą jak na szpilkach i czekamy do jutra...

Katka - ja to samo, własnie puściłam 2 pranie... Trzeba znać swe miejsce :-D

Dziewczyny, być może to zbyt wczesne pytanie ale wczoraj znajoma mówiła mi, że dziecko już od narodzin powinno być w osobnym pokoju niż rodzice. Zdziwiłam się, bo byłam przekonana, że przynajmniej jak się karmi i wstaje w nocy to lepiej jest mieć maleństwo obok... Jak to jest? Jakie są Wasze opinie, czy moja znajoma ma rację?

weekend spokojnie:):):) samopoczucie...hm....coraz więcej mysle o testowaniu...w sobote snily mi się takie głupoty ze szok...doszłam ze tylko niecale 30 miałam do nadrobienie :) mowcie co tam u was?

Cześć dziewczyny;)
Skoro wszystkie piszecie ile macie lat to ja również: Mam 27 lat, mój mąż 33, jesteśmy 7 lat po ślubie i mamy 4 letniego synka - Szymonka. Szymek był planowany i świadomie poczekaliśmy z dzieckiem po ślubie. Staramy się 2 cykl.
My wczorajszą niedzielę spędziliśmy na spacerach po lesie bo u nas była piękna pogoda. Szymek wybiegał się za wszystkie czasy.
Melduje że piersi nadal bolą.

Aktualizacja dot. Ewki

Październik:

nadzieja210- termin @ 17-23.10.2013
Mizzah - termin @ 23-24.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Amaliee - termin @ 26.10.2013
Ewka29 - termin @ 26-30.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
blueberrry - termin @ 28.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:

inis- termin @ 03.11.2013
Fimka- termin @ 06.11.2013
Macadamia- @ 07.11.2013

mariaa - ??

Lista zafasolkowanych :

Mar-chew II
karolq8 II
paulinka88 II

inis - trudno mi sobie wyobrazić noworodka w osobnym pokoju. Znam wiele par, które wyszykowały piękny pokoik a dzidziuś i tak wylądował w sypialni :)
Ja córkę miałam w sypialni ale miała swoje łóżeczko i od początku w nim spała. Z drugim mam zamiar zrobić tak samo.
A Twojej koleżance się tak udało czy tak filozofuję ?:-)

A wyniki dziś po 20. Sama jestem zaskoczona postępowaniem mojego gina ale bardzo się cieszę. Te badania zazwyczaj robi się po pół roku bezowocnych starań a ja już na początku będę wiedziała czy tu jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
magda - u nas też była piękna pogoda, również spacer zaliczony. Dzisiaj też zapowiada się pogodnie, nawet widzę słoneczko :)

Ritta - koleżanka praktykuje 'nie znam się, wypowiem się' :-) Uważa, że tak jest najlepiej bo dziecko uczy się samodzielności. Ja w sumie też się nie znam, więc się nie kłóciłam z nią ale sam pomysł uczenia noworodka/niemowlaka samodzielności mnie bawi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry