reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Blue ..... Jaki piękny avatarek :-)
Sprawdzałam i w aptekach są tylko czułości 25. Te czulsze są paskowe i dostępne na allegro. Ale myślę, że jeżeli będziemy testować w terminie @ to wystarczą ;-)

reklama
Blue ..... Jaki piękny avatarek :-)
Sprawdzałam i w aptekach są tylko czułości 25. Te czulsze są paskowe i dostępne na allegro. Ale myślę, że jeżeli będziemy testować w terminie @ to wystarczą ;-)

Dziękuję ;)
No to mi musi wystarczyć ten o czułości 25. A jeżeli będę miała wątpliwości to zawsze na badanie krwi mogę podejść tu do przychodni. :) no i Ritta masz racje jeżeli będę robic w dzień przed spodziewaną @ to mam 98 procent pewniści. Wyjdzie wszystko w swoim czasie. :)

Ps. A mnie właśnie podbrzusze zaczęło boleć lekko.

czesc

ja na chwile bo czuje sie dzisiaj koszmarnie.

Tez mialam takie cos jak pisalyscie,to znaczy bolal mnie brzuch i plecy w krzyzu.To wczoraj bylo.Za to dzisiaj mnie boli mocniej podbrzurze,glowa i jest mi niedobrze.
Do tego mam podly nastroj bo tempka mi spadla.I smuuutno mi. Cholercia,jak to nie jest implantacja to chyba mam problem ze zdrowiem.
Jak w tym cylku nie zajde to polece na to HSG szybciej.

trzymam kciuki za testujace na dniach. i milego popoludnia i wieczoru

Cześć Fuma.
Współczuję złego samopoczucia. Widzę że i Twoja tempka robi sobie żarty. Nie pomyślałam, że to może być implantacja ale rzeczywiście podobno czasem wtedy spada. Trzymam kciuki za ten cykl.

Ja rok temu za betę w Luxmedzie zapłaciłam 60 zł:szok:

Fimka przepraszam, ale podałam wam złe daty. Najbliższa będzie przy cyklu 27 dniowym 09.11.2013 a 31 dniowym 13.11.2013. Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Luzik. Ja nie aktualizuję listy, ale do dziewczyn to spisujących: poprawcie proszę Ewce.

Hej! Właśnie wróciłam z pracy... Padam...
Tragicznie przechodzę tę ovu. 2 dzień mam tak silne bóle, że coś okropnego.
Zawsze biorę Ibuprom i 2 No-spy, ale teraz się boję... Już zapomniałam, że aż tak źle to przechodzę :(

Hej nie było mnie od rana...:) a wy tu aż tyle napisałyście:szok::):)
:)

my już po kąpieli:)

Ja także proszę o dopisanie mnie do listy... testuje 10 listopada:)

kurde dziwnie sie czuje przed jutrem tak sie boje tych wyników:(:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry