reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Katka bedzie dobrze napewno;)

Ja wzielam sie i pomylam okna:) wykorzystalam fakt ze moj byl w domu i rozkrecil mi je bo stare sa nie wymienial gosciu...co za bavsko tu mieszkalo ze takie zasyfiale byly masakra:/ teraz widze dokladnie swiat:D 4 umylam zostaly mi jeszcze 2 w 2 pokojach:) bo w duzym mam dwa okna i 2 w kuchni z jadalnia na szczescie te juz zrobione...
Troche popracowalam i znowu brzuch zaczelam odczuwac jakies smaki mam hehe moj wlasnie poszedl do sklepu po cole (co nie pije)paczke czipsow juz zjadlam:)kebab za mna chodzi:)

Ewka ja przed 1 ciaza nie mialam regularnych po porodzie nawet sie ustabilizowalo choc nieraz @ strzeli focha i opoznia sie:)tak jak w tamtym miesiacu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny:-) dawno mnie tu nie bylo:-) strasznie duzo piszecie:-) widzialam ze pisalyscie o testach. Powiem wam ze mi o czulosci 10 nie wyszedl a odrazu zrobilam 25 i druga kreska byla:-)

A ja u lekarza bylam w czwartek 5 tydz bylo widac pecherzyk. Nastepna wizyta 19 líst. A ja zaczelam miec mdlosci cos strasznego:-/

To 3mam kciuki za niedziele:-) bede zagladac:-)

Ostatnia edycja:
anastazi - wyglądałaś olśniewająco! Z resztą - oboje wyglądaliście świetnie! :tak: Przykro mi z powodu zachowania Twojego ojca ale tak naprawdę to nie ma tego złego - przynajmniej nie musicie na co dzień znosić jego chłodu, uwag czy pretensji. Wiem co mówię, ja ze swoim też kontaktu nie mam.

Amaliee - teściową masz chyba wypisz wymaluj jak z kawałów, co? ;) ale sesja ślubna przepiękna... idealnie do Was pasuje :)

Trzymam kciuki za niedzielę kochane! :tak: Fajnie, że zbiorowo testujecie, zawsze to raźniej :) Ja u siebie w aptekach nigdy nie spotkałam testów o czułości 10... jeśli w tym miesiącu nic nie wyjdzie z bobo :D to też zamówię na allegro - po co bankrutować na aptecznych...

Ostatnia edycja:
Kupiłam w zeszłym tyg. 5 testów 10mlU/ml. Czekam na przesyłkę. Pewnie w moim przypadku to bez sensu, żeby testować z Wami w niedzielę. A tak bym chciała :( Pewnie się nie doczekam do tego 6.11...

Karolq gratulacje pecherzyka ! I kciuki zacisniete za pieknie bijace serduszko na nastepnej wizycie :)

A ja odebralam wyniki
Progesteron 24 dc - 15,33 ng/ml
normy
faza folikularna 0,2-1,5
faza lutealna 1,7 -27
Czyli pieknie, owulacja byla :)

blueberrry
user-online.png
No właśnie, ja też wyliczyłam średnią tylko z 4 ostatnich tez mi wyszło 29, mam jeszcze wersję gdyby cykl trwał 27 oraz 31, plus minus, musimy zacząc starania od 24 do 31 października;-) wszystkie opcje się tu mieszczą teoretycznie.
Też mam okna w planie:tak:, teraz mam trochę wolnego, dzieci rano w przedszkolu ja się będę zabierac za porządki.
Fimka poczekaj, ja tez będę robic między 09 a 13.11, lepiej poczekac, niz zrobic za wcześnie i zobaczyc jedną kreskę, i tak będziesz jeszcze przede mną.

Ostatnia edycja:
Ewka takie cykle jak twoje nie sa uznawane za nieregularne. Ja nigdy nie mialam jak w zegarku. Przed ciaza mialam cykle 32 - 45 dni. Ze dwa powyzej 50. To sa cykle nieregularne. Teraz mam 28-32 ale wcale sie tym nie przejmuje. Glowa do gory, wstrzelicie sie :)

blueberrryNo właśnie, ja też wyliczyłam średnią tylko z 4 ostatnich tez mi wyszło 29, mam jeszcze wersję gdyby cykl trwał 27 oraz 31, plus minus, musimy zacząc starania od 24 do 31 października;-) wszystkie opcje się tu mieszczą teoretycznie

To już niedługo staranka! :) jeszcze pare dni! :)

A co do sprzątania i porządków, ja dziś zaczęłam, a jutro dalsza część. Jutro ja okna myję, i przegląd szafy zrobię, co nie potrzebne wyleci z niej. :) czas zrobić kolejne jesienne porządki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry