• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny ja Was czytam na bieżąco, ale mam komp zepsuty a z tel ciężko mi się pisze.

Karla mi przy Darii test pozytywnie wyszedł 10 dni po planowanej@. Więc uszy do góry!

Pytalyscie o gin w Poznaniu, ja z stamtąd jestem. Chodziłam do Talikowskiego to lekarz z lutyckiej. Jest trochę mruk, ale dobry.

U mnie skończył się cykl bezowulacyjny. Więc jak tylko będzie po @ to do dzieła! A dzisiaj mi się śniło, że w ciąży jestem:-D
Miłego dnia! Trzymam kciuki za wszystkie&&&&&&

Domcia co czytasz?

Ja się zabrałam za porządki. Daniel już znowu zakatarzony... Ręce mi opadają. Niech ta zima się skończy. W pracy myślałam że zamarzne. Rozgrzalam się dopiero teraz przy sprzątaniu.

Lee child fajne pisze.. natknęłam się przypadkowo na jedną i już zamierzam następną kupić;-) Daj znać czy tą co czytasz warto:tak:

Ja dzisiaj w pracy, cały dzień robota robota... papiery i non stop komp wrr potem sanki z małą i bliźniakami:tak:wariactwo!!
Ja jeszcze tak długo czekać muszę do testowania... ale póki co nawet nie miałabym czego testować :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry