• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dobry wieczor, ja dzis mam istny mix nastrojow. Raz sie smieje, raz placze. Dzis klientka sie po mnie wydarla a ja wybuchnelam smiechem przy niej. Nic nie powiedziala. Ciagle senna jestem. Sama nie wiem czego chce.

reklama
przepraszam, ze post pod postem, ale niech ktos mnie przytuli! Jak sie okazalo jestem nadopiekuncza.az kolezanka mnie opieprzyla. Wczoraj bylam u Niej na urodzinach. Ona skonczyla 26 lat a Jej corka skonczyla roczek. Wypilam szampan do dna na szybko i zjadlam kawalek tortu i jak mi sie niedobrze zrobilo. Ogolnie malo jem.

Ada - mnie też się to zdarzało i zdarza , tulę ;*
Ja potrafię iść z mężem na zakupy i się śmiać bo mam jakieś skojarzenia , albo jakieś hasła reklamowe mnie rozśmieszają ,a czasem sam mąż ,np jak byliśmy w kauflandzie i wisiały takie babcine wielkie gacie , a to było przed świętami i on mówił do mnie jak stałam plecami do tych gaci , powiedział "o zobacz kupię Ci te sexowne majteczki na święta " jak je zobaczyłam to tak się śmiałam ,że jak poszliśmy do biedronki to nadal nie mogłam się uspokoić ,a ta kobita przy kasie jak na wariatkę na mnie patrzyła , a czasem płaczę bez powodu po czym się śmieję jak zobaczę ten obraz nieszczęścia w lustrze kiedy buzie myję ;)

ja mam oczy na zapałkach, może w końcu prześpię tę noc w całości, bo dwie noce temu spać nie mogłam przez kaszel a tej nocy głupie sny z moim byłym w roli głównej... choć Danielek zakatarzony więc pewnie czeka mnie trzecia nieprzespana.

Właśnie Domka lepiej się czujesz, ty zawsze taka wesoła, coś się dzieje, bo zaczynam się martwic.
Lisica ja też ostatnio głupie sny mam, ale jak tyle myśli w głowie to i sny potem dziwaczne. A ty idź się połóż może tej nocy się wyśpisz.Będziesz wykończona w pracy.

Dzięki dziewczyny. Dobra książka i jedzonko nastrój poprawiły;-)

Apropo snu to ja tez miałąm ostatnio ciezkie noce i wkoncu zamieniłam sie z mezem na miejsca a wczoraj kupilismy nowe poduszki i spie jak dziecko,tylko te sny... Wczoraj snilo mi sie ze pracuje w takiej restauracji i ryby łowiłam;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry