• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Przeczytałąm ksiąke;-) ale smutno sie konczy;-/
Jezu jak mi zimno,zaraz do kaloryfera sie przytulac bede. A rece mam takie skostniałe,w domu 23stopnie

Ostatnia edycja:
reklama
Domka tul się tul do grzejnika- ale to dziwne bo 23 to dużo :) u mnie 24.5 stopni:) mierzyłam sobie teraz temp moim elektronicznym 37,3 - ciekawe jak będzie pokazywał z rana:no:
Ja znowu sama, mąż na służbie , wraca jutro- bo brak transportu do domu w nocy :/ ehhh życie ...

Kobietka- ludzie zawsze sobie znajdą powód do gadania, jak "wpadnie" jakaś para to gadają, jak długo nie mają to też gadają i bajki opowiadają :/ :wściekła/y: taka głupia ludzka natura :/ moja mama urodziła mnie mając 20 lat, ludzie mówili ze powinna karierę robić, a teraz ma dobre stanowisko, jest już babcią (miała 44 lata jak została) - dzieci odchowane na swoim. i cieszę się, że mam trochę jej charakter i mam w nosie to co mówią ludzie bo to ja jestem kowalem swojego losu :)

Monarti a rtęciowe termometry nie zostały wycofane? Kurczę one były najlepsze, najbardziej wiarygodne tylko trzeba było z nimi uważać.

Wspominacie wesela. Ja że swojego najbardziej pamiętam, że puściła mi się ciurkiem krew z nosa na białą suknię. Dobrze że nad ranem :-p

Monarti a rtęciowe termometry nie zostały wycofane? Kurczę one były najlepsze, najbardziej wiarygodne tylko trzeba było z nimi uważać.

Wspominacie wesela. Ja że swojego najbardziej pamiętam, że puściła mi się ciurkiem krew z nosa na białą suknię. Dobrze że nad ranem :-p

widzisz jaka ja nieoczytana :) faktycznie już ich nie ma ale na allegro można kupić , jeśli się nie uda w tym miesiącu to zamówię ten owulacyjny :) widziałam do 13 zł na allegro , jak szaleć to szaleć,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry