reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ritta wlasnie nie wiem czy testowac:) narazie nie nakrecam sie nie mysle o tym i udaje sie narazie:) oby tak do niedzieli jesli nie bedzie zaczne sie goraczkowac hihi

Wlasnie tylko czy dobre to przeczucie??hihi okaze sie...zastanawia mnie bol tych sutkow bo nie mam tak czasem przed @ staja sie nabrzmiale a tu nic a juz piwinnam je czuc bo do niedzieli 5 dni:) zobaczymy:)

Hello z pracy więc Ritta dołączam do niedzieli :) i witam w klubie 30 :) u mnie jak i u Anulki zawsze miałam ból piersi przed @ a tu nic brzuch mnie pobolewa tylko i czuje dziwne takie bulgotanie :/
Anulka sama robiłaś pierogi ruskie ? jak możesz daj przepisa :)
Inis ja tylko z tel pisze przy kompie nie usiedzialabym ani minuty z moim dzieckiem
Wogole to zazdroszczę dziewczynom które prowadzą wykresy mierzenia tem itp ja to sie nie nadaje do tego :(

Ostatnia edycja:
Kazimiera mam podobnie pisze z,tel z malym tez przed kompem nie posiedze:)

Kochana ruskie to proscizna robie bo moj uwielbia:)a wiec:
Ziemniaki ugotowane przecisnac przez praske lub maszynke,kostka sera bialego,celube w kostke podsmarzyc na patelni...wymieszac to wszystko,doprawic do smaku sola i pieprzem i farsz gotowy:)

Anastazia ja oatatnio wrocilam do czarnego:) wszystkie kolory juz chyba mialam:) z rudym rudym wlacznie hehe ostatnio zlikwidowalam ombre:)

Dziewczyny co oznacza bialy sluz przed @??bo juz zapomnialam:/dodam ze nie ciagnie sie...

Anastazia z kielbasa nie probowalam:)

Zaczyna mnie korcic isc kupic test:P

reklama
Ritta chyba zaczne panikowac:) ejjj boje sie haha

Scuagnelam zdjecie ale po powiekszeniu nie doczytam tego co pisze bo na tel jestem ehh

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry