Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anulka dołączasz do nas na niedzielne testowanie ? Będzie nas 5
Ja puki co nie mam żadnych objawów, nic a nic. I oby Twoje przeczucie się sprawdziło ;-)
Ritta wlasnie nie wiem czy testowac narazie nie nakrecam sie nie mysle o tym i udaje sie narazie oby tak do niedzieli jesli nie bedzie zaczne sie goraczkowac hihi
Wlasnie tylko czy dobre to przeczucie??hihi okaze sie...zastanawia mnie bol tych sutkow bo nie mam tak czasem przed @ staja sie nabrzmiale a tu nic a juz piwinnam je czuc bo do niedzieli 5 dni zobaczymy
Hello z pracy więc Ritta dołączam do niedzieli i witam w klubie 30 u mnie jak i u Anulki zawsze miałam ból piersi przed @ a tu nic brzuch mnie pobolewa tylko i czuje dziwne takie bulgotanie :/
Anulka sama robiłaś pierogi ruskie ? jak możesz daj przepisa
Inis ja tylko z tel pisze przy kompie nie usiedzialabym ani minuty z moim dzieckiem
Wogole to zazdroszczę dziewczynom które prowadzą wykresy mierzenia tem itp ja to sie nie nadaje do tego
halo halo i zaczynamy nowy dzień a ja zmieniam kolorek wlosowna rrrrruuuudooo brązowy taki mam zaniar...obie farby kupione kolezanka ma przyjść mi zrobićzobaczymy co wyjdzie
Kazimiera mam podobnie pisze z,tel z malym tez przed kompem nie posiedze
Kochana ruskie to proscizna robie bo moj uwielbiaa wiec:
Ziemniaki ugotowane przecisnac przez praske lub maszynke,kostka sera bialego,celube w kostke podsmarzyc na patelni...wymieszac to wszystko,doprawic do smaku sola i pieprzem i farsz gotowy
Anastazia ja oatatnio wrocilam do czarnego wszystkie kolory juz chyba mialam z rudym rudym wlacznie hehe ostatnio zlikwidowalam ombre