Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anulka mnie też bardzo korci. Ale boje się, że będzie jakiś bladzoch którego będę wypatrywać pod światło i będę tylko schizować. Chciałabym zobaczyć II kreseczki i nie mieć wątpliwości. Ale kusi, kusi ....
Anulka zdjęcie jakoś dziwnie się załączyło i słabo widać. Chodziło mi o to, że na schemacie widać, że przed @ jest sucho, nie ma śluzu. A na forum czytałam, że kilka dziewczyn mówiło że ma gęsty biały śluz przed @ i okazywało się że zafasolkowały
anastazi karolq też pisała, że ma sucho a wyszły II kreseczki. Nic nie przesądzone
Ja teraz nie obserwuje śluzu bo ciągle biorę te globulki :/
Ritta- naprawdę to z tym białym śluzem? Bo nigdy o tym nie słyszałam, a sama mam teraz go sporo i @ mi się spóźnia. No ale zatestuję dopiero w czwartek.
Pisaka to opinie niektórych dziewczyn, którym się udało. Jakiś czas temu na Staraczkach 2013 któraś tak pisała. Życzę Ci żeby się udało bo Ty weteranka (Troszkę czytałam na innych wątkach ;-))
anastazi brak objawów to też objaw :-)
Blue jak w pracy ? Bo ja zamiast pracować na BB siedzę