• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lisica jeszcze raz gratuluje;-);-);-)

A co do mnie to juz malo prawdopodobne. Jestem 8 dni po terminie. Gdyby juz cos mialo byc to pewnie by bylo. Pewnie ten poprzedni test byl felerny. Byl z rossmana.

Aschlee a kiedy testujesz? ;-)

Ja dzisiaj jestem też jakaś taka przybita, ale to pewnie przez ta pogodę.. szaro buro cały dzień ...
Zaraz obiadek i może się zdrzemnę, bo młoda mnie w nocy budziła.

A tak z innej beczki.. macie może meble z Ikei z kolekcji hemnes?? chcemy małej pokoik zmienić, kupić łóżko i jakieś mebelki. Tylko zastanawiam się, jak z jakością. Teraz ma łóżeczko Kritter z Ikei i jest fajne ale małe się robi. Moja córka ma 120 cm i 5 lat i jej ciasno w nim.:tak::tak:

A jakieś plany wakacyjne? Szukam jakiś fajnych i niedrogich kwater nad morzem, może coś polecicie?? lepszy dojazd mam do woj. pomorskiego ale zachodniopom. może też być;-)

Karla -no to ja bym chyba poszła do gina , gin najlepiej będzie wiedział co jest grane , a dziś jakiej firmy test robiłaś?
Lisica- wow!!! gratki kochana , czułam w moczu ,że u Was coś się święci buziaki ;*

KasiaJ82 ja testuje dopiero kolo 10 :tak:
Jak chodzi o mebelki z ikei to ja jestem zadowolona
z tej kolekcji co napisalas moja Corka ma komode a teraz rowniez w IKEI kupilismy jej niedawno takie lozko tyle ze pomaranczowe :
14478749624d4ae2bc8af19.jpgtez jest super.
Teraz tez sa fajna mebelki do pokoju niemowlecego.Moj jakis czas temu zakupil bo byly w promocji i wydawalo nam sie ze mozna drugi raz na taka okazje nie trafic.
Jak chodzi o wakacje to ja niestety nie pomoge bo w PL rzadko bywam ale tez chcialabym kiedys wybrac sie nad morze.W tym roku chyba pojedziemy do Francji

Załączniki

• 14478749624d4ae2bc8af19.jpg
    14478749624d4ae2bc8af19.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry