• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja dziś sama z dziecmi, mąż w pracy, ugotowałam sobie zupę jarzynową, uwielbiam, zjadłam dwa talerze, pękam, ale brzuszki będę robic,:tak::tak::tak: zaraz po chłopaków do przedszkola jadę.

Witajcie :) ja mam apetyt i to jaki a zachnianki juz mnie dobijaja pije ciagle zurek taki.domowo kiszony moja ciotka juz nie wyr abia z robieniem hihi
Bella czuje sie dobrze inaczej niz w tamtej ciazy wtedy to.ciagle.bolal mnie brzuch jak na okres i wszyscy mowili ze to normalne a nie bylo :)
A teraz czasami tylko a Ty jak sie czujesz mialas juz miesiaczke po zabiegu?

reklama
Witajcie :) ja mam apetyt i to jaki a zachnianki juz mnie dobijaja pije ciagle zurek taki.domowo kiszony moja ciotka juz nie wyr abia z robieniem hihi
Bella czuje sie dobrze inaczej niz w tamtej ciazy wtedy to.ciagle.bolal mnie brzuch jak na okres i wszyscy mowili ze to normalne a nie bylo :)
A teraz czasami tylko a Ty jak sie czujesz mialas juz miesiaczke po zabiegu?
Jeszcze nie miałam minęło wczoraj 3 tygodnie, ale dwa tygodnie po zabiegu chyba mogłam miec owulację, przez trzy dni bolał mnie brzuch, tak jak przy owulacji, i miałam taki śluz jak płodny, więc liczę na miesiączkę za tydzień, już nie mogę się doczekac bo wtedy wiem że organizm wrócił do siebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry