P
paulamc
Gość
Aschlee kiedy mass nastepna wizyte u gina?
Bella masz racje wtedy wiadomo ze wszystko sie normuje
ja dostalam 23 dni po zabiegu 
Bella masz racje wtedy wiadomo ze wszystko sie normuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny! Jestem tu po raz pierwszy ale widze ze mam podobne problemy.... Mam długie i nieregularne cykle. Staramy sie o dzidzie od jesieni i nic tzn od października dokładnie. Miala 2 krotnie podwyzszona prolaktyne czyli nie az tak wiele... i torbielke mała na lewym jajniku. tak stwierdzil moj pierwszy ginekolog. przepisał mi bromergon 2x dziennie po 1 tabletce i luteine od 14dc przez 10 dni i tak kazal 3 miesiac..... po 3 miesiacach mialam isc na wizyte do niego ale okazalo sie ze zerwal kontrakt z przychodnia. poszlam do znajomej mi pani ginekolog na monitoring cyklu..... stwierdzial ze dawka 2 tabletek calych dziennie bromergonu to "konska dawka" zwlaszcza ze nie miala duzo podwyzszonej prolaktyny i ze powinnam brac pol tabletki dziennie na noc i luteine i obserwujemy cykl..... wiec bralam pol tabletki dziennie w 16 dc moj pecherzyk mial 14 mm w 21 dc juz 22mm a dzis w 24dc dalej nie pekl i ma 3-4cm to juz torbielka.... i nie zmienila mi lekow jak mowie ze juz 4 miesiace to samo biore i nie pomaga i po tych slowach zamiast luteiny ktora bralam 2 razy dziennie mam brac duphaston 2 razy dziennie od 12 dc ........ mam dosc ... powiedzcie juz nie wiem kogo sluchac