• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
paulamc wizyte mialam miec w czwartek ale dzis dzwonila zebym przyszla we wtorek.Przyszly jej moje badania dzwonila zeby mnie uspokoic podobno wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
Beta podobno super.Mam sie nie przejmowac bo obiecala ze wszystko bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! Jestem tu po raz pierwszy ale widze ze mam podobne problemy.... Mam długie i nieregularne cykle. Staramy sie o dzidzie od jesieni i nic tzn od października dokładnie. Miala 2 krotnie podwyzszona prolaktyne czyli nie az tak wiele... i torbielke mała na lewym jajniku. tak stwierdzil moj pierwszy ginekolog. przepisał mi bromergon 2x dziennie po 1 tabletce i luteine od 14dc przez 10 dni i tak kazal 3 miesiac..... po 3 miesiacach mialam isc na wizyte do niego ale okazalo sie ze zerwal kontrakt z przychodnia. poszlam do znajomej mi pani ginekolog na monitoring cyklu..... stwierdzial ze dawka 2 tabletek calych dziennie bromergonu to "konska dawka" zwlaszcza ze nie miala duzo podwyzszonej prolaktyny i ze powinnam brac pol tabletki dziennie na noc i luteine i obserwujemy cykl..... wiec bralam pol tabletki dziennie w 16 dc moj pecherzyk mial 14 mm w 21 dc juz 22mm a dzis w 24dc dalej nie pekl i ma 3-4cm to juz torbielka.... i nie zmienila mi lekow jak mowie ze juz 4 miesiace to samo biore i nie pomaga i po tych slowach zamiast luteiny ktora bralam 2 razy dziennie mam brac duphaston 2 razy dziennie od 12 dc ........ mam dosc ... powiedzcie juz nie wiem kogo sluchac

Hej!
Ja mam torbiel (3cm) w lewym jajniku. Też nie udaje nam się zajść (teraz już 4cs). W tym cyklu wzięłam CLO (Clostillbegyt) i dziś na monicie (11dc) mam 2 pęcherzyki - 21,8 i 19,8mm. Jeśli nie pękną do poniedziałku, dostanę zastrzyk na pęknięcie (Pregnyl). Jak luteinę weźmie się za szybko (przed owulacją), to się ją zatrzymuje. Może nie udało się Wam, bo zatrzymałaś owu? A jak widać na monicie, że nie pękają, to poproś o strzała na pęknięcie :tak:
Polecam mierzenie temp. - wtedy nie weźmiesz za szybko luteiny, po skoku będziesz miała pewność że była i wtedy spokojnie weźmiesz.
Będzie gicio, ja powoli już wiem co mi dolega :) Mam teraz tabletki i wierzę że w końcu się uda! :)
Trzymam za Ciebie kciuki!

Szykuję się na serduszkowy weekend!
Dziewczyny trzymajcie kciuki za pęknięcie dziada!! :D

Paula ja mam jutro 23 dzień po zabiegu, a powiedz mi dostałaś @ w dniu spodziewanej, czy to była zupełnie inna data.
Fimka trzymam kciuki żeby pękł
Aschlee to we wtorek masz wizytę, to czekamy na wieści.

dziewczyny a wiec beta potwierdziła ciążę

Moje pytanie
czy to mozilwe ze w 4 tygodniu moge juz sie tak parszywie czuc...dzis jest masakra...czasem tak kluje mnie brzuch ze szok..zdycham a czasem jest ok...i chyba dopadaja mnie mdlosci po kolacji...masakra myslalam ze bede wc calowac po kanapce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry