• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Znam to czekanie jak :) ale ciesze sie ze myslisz pozytywnie i usmiech jest :) ja sie boje teraz jak sie losy moje potocza czy wszystko bedzie dobrze.

Hej , widzę nowe nicki ;)
Czy ktoś sobie życzy być wpisany na listę staraczek ???
Są jakieś zmiany do zgłoszenia ?
Jeśli tak proszę o info na pw ;p

No to tak , u mnie ok wszystko i wiosna chyba idzie ;)

Amaliee - nie martw się ,a może okaże się ,że to jakiś konował jest i się pomylił ????Ja do tych z nfz nie ma za grosz zaufania.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki ;)

co do objawów to ja w 4tc wymiotowałam dalej niż widziałam i brzuch pobolewał od początku.

K_a_S potwierdzam to co mowi Domka.Mozesz czuc sie juz zle.Ja latam chwile do wc na siku albo pawika:-D do tego pobolewanie brzucha jak dluzej pochodze no i zmeczenie...chociaz w ciagu dnia jestem zmeczona a potem o 5 sie budze i nie moge spac:wściekła/y:

Kasia staram się myslec pozytywnie, choc ogólnie w życiu jestem pesymistką, to mój mąż i siostry zawsze sprowadzają mnie do piony optymiści, może przez przebywanie z nimi to pozytywne myślenie przeszło na mnie. Ja tylko czekam na zielone światło, mam nadzieję że to będzie kwiecień, i tak po cichutku liczę że do trzech miesięcy się uda. Są dni i chwile, kiedy się cholernie boję, czytam internet, ale badania porobiłam więc nie będę panikowac na zapas. U ciebie też wszystko się ułoży, o ile dobrze pamiętam pijesz tabletki na serce, popraw jeśli się mylę, kiedy będziesz mogła się starac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry