• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Amaliee przecież Ty masz już 6tc. Trochę dziwne to jest. Może on zakłada w 10 tc.

No i poniedziałek się kończy... niedługo weekend ;-) ja mam odliczanie do wizyty P. Ciekawe co lekarz powie. Ten cykl z pewnością nam przepadnie :-( Ciągle coś. Tak mamy od roku... co chwilę coś się musi zdarzyć :-( chyba zostaję sama wśród staraczek, bo wszystkie już ciężaróweczki.

Idę spać. Dobranoc :*

Dziewczyny, bardzo dziękuję :-)

Przyznam się, że nawet bóle i kłucie brzucha ustąpiły! Oczywiście nie całkowicie, ale zdecydowanie są lżejsze niż były do wczoraj. Mam również pytanie odnośnie dwóch rzeczy/spraw: 1. Kosmetyki do pielęgnacji ciała? Np. przeciw rozstępom, na jędrność ect. 2. Czy w ciąży można schudnąć, troszkę w sensie na zdrowym, racjonalnym odżywianiu. Wiem, że dziecko jest najważniejsze, ale....zawsze bylam szczupła, i na zlosc pofolgowałam sobie okropnie po slubie i bardzo przytylam :sorry2::no: Jak zabierałam sie zeby wrocic do swojej wagi, okazalo sie ze jestem w ciazy....bardzo sie ciesze, ale lekarz zaczal mnie straszyc cukrzyca ciazowa i zbaranialam. Naprawde nie chcialabym wygladac jak wieloryb, tym bardziej ze temat otylosci/nadwagi nigdy mi nie byl bliski a tu masz....zle sie tym faktem czuje

dzien dobry

Mizah- na pielęgnację skóry polecam kosmetyki z firmy Pharmaceris- dostępne w aptece:) są bardzo dobre- a jeśli chodzi o dietę- nie ma innej opcji zawsze przybędą kg - ale można przytyć z głową- nie tak jak ja 25 kg :P(codziennie musiała byc czekolada i mandarynki cały 1kg) przede wszystkim nie jeść za dwoje- tylko w normie:) i dużo owoców i warzyw:)

dzisiaj mija 3 lata od starty mojego okruszka
[*]

miłego dnia kochane:)

Ada dziękuję

Już zdążyłam się z tym pogodzić ale zawsze będę pamiątała o moim aniołku :-)

Kobietki podajcię sposoby na zaparcia widzę że żelazo w witaminach swoje już robi :@

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry