reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja myślę o farbowaniu ,ale zawsze mnie głowa boli potem , no ,a w maju mamy komunię bratanicy męża ;/ to znaczy komunie mnie cieszy , tylko te moje odrosty ... farbowałam latem włosy , fryzjerka mówiła ,że radziłaby jak już w ciążę zajdę poczekać z farbowaniem i zrobić to po porodzie dopiero.Moja fryzjerka dojeżdża też do domów jak ktoś ma maleńkie dziecko to farbuje u klientki na miejscu.

Myślałam jaką by ewentualnie wybrać fryzurę aby te odrosty się w oczy nie rzucały , może jakoś do tyłu zaczesać i upiąć ...

Monarti - super , gratulacje niech bąbelek rośnie ;)

Amaliee - nie chcę się znowu nawąchać ;/ mi farba śmierdzi , farbuję jak muszę , to ,że ona jest na włosach nic nie szkodzi , bardziej te smrody i opary mnie odrzucają i nie chcę tego wdychać w ciąży .

reklama
Ja po wizycie tez fundne fryzjera;-) lubie krótkie włosy. Miałąm ciecie asymetryczne ze z jednej strony krócej z drugiej dłuzej i chce to wyrównac zeby nie latac co chwila do fryzjera. A pomaluje jak mi kolor troche zejdzie bo ja maluje włosy bo juz mam siwe.

Paula mdli,nie mdli. Zołądek boli,2 razy wymiotowałam i tak słabo mi. Kawy nie piłam i nie mam zamiaru. A teraz zapachy przeszkadzają. Spalin,kiszonej kapusty,nawet jak do wc wchodze to capi;-/ dzis wsuwam aby bułki z masłem i herbate.

Moje kochane dziecko sprzata i odkurza bo mówi ze ja chora to mam lezec;-) kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry