reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry laseczki,
paulamc bardzo mi przykro że niestety dołączyłaś do grona Aniołkowych Mam :( , trzymaj się kochana !!!
Ja wprawdzie zacznę staranka za jakiś czas, ale będę Was częściej podczytywać i coś tam skrobnę ;)
Lisica, a oprócz Ciebie, która kobietka będzie "walczyć" o swoje Małe Wielkie Szczęście jak my w wakacje ?
&&&&&& za kolejne II kreseczki i spokojnych 9 miesięcy kochane !!!
Miłego dnia :*

P.S. Kobietka wpisz mnie proszę na razie do poczekalni ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Inis- dzieki ze pytasz. Dzis robilam i wieczorem wyniki to napisze:) a prolaktyne zamierzam zrobic tez w tym cyklu i przynajmniej bede wiedziec co i jak:)
Paula - przykro mi ...

Cześć dziewczyny,

Paula bardzo mi smutno z tego powodu...

Tak dziewczyny, jak dobrze pójdzie, to w czerwcu wracam do staranek :)

Inis - co do PRL, to ja też mam ją lekko zawyżoną, tzn nie wiem jak na ten moment, ale co badałam, to miałam. Robiłam tylko podstawowe badanie. Ale na razie nie mam zamiaru myśleć o żadnych hormonach i je badać. Jedynie, że mi lekarka zaleci.

Dzisiaj było więcej strachu niż to było warte. Okazało się, że mam rozpuszczalne szwy i obcięła mi tylko po bokach końcówki. Od razu się jakoś lepiej wyprostowałam. Nie wiem czemu mi nikt nie powiedział wcześniej jaki mam rodzaj.. sama już nie wiem, żeby się potem nie okazało, że jednak mam normalne :-D

Adelo hehehe, ja też panikowałam przed zdjęciem szwów po cesarce. Jak leżałam na kozetce i czekałam na ból i szarpanie to się zdziwiłam jak mi powiedziała że mogę już wstać :-D nie taki diabeł straszny.

Inis no co Ty, w czerwcu to ty już w ciąży będziesz :-p

Jussastar - z tym, że prolaktynę trzeba robić do 6 dc - tak mi mówił ginekolog i pani w labo.

Adelo - kochana, jeśli masz lekko podwyższoną to pikuś, można to zbić chociażby Castagnusem. Ja mam więcej (na normę 26 mam 39), a po próbie tabletką miałam przyrost 10-krotny przyrost! ponad 390 miałam... Duuuużo za dużo. Dlatego u mnie przez długi czas działało to antykoncepcyjnie. Jeszcze nic z tym nie robiłam, bo najpierw załatwiam wszystkie sprawy szpitalne... na początku przyszłego tygodnia mam wyniki biopsji. Sram po ścianach ze strachu :-)
Ciesze się, że zdejmowanie szwów obyło się na spokojnie. Jesteś dzielna! :)

Lisica - taaa... ja pamiętam czasy, że w lipcu to ja rodzić chciałam (na początku staranek taki termin porodu wychodził) :-) pomarzyć fajnie ale będzie co ma być :-)

Mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiona - KAŻDEJ Z NAS SIĘ UDA! :yes:

reklama
Inis - Kochana nie jestem niestety w temacie :( - z czego czekasz na wyniki jak mogę zapytać?
Właśnie nie robiłam jeszcze dotąd badania prl po tabletce, ale wiem, że jakby nie przyrosło dużo w stosunku do podstawowego badania, to wskazywałoby to na gruczolaka :/ Na razie chcę zmienić swoje życie, więcej się radować, trenować, dbać i wiem, że gdzieś tam czeka mnie.. Skarb :) Uda się nam!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry