reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Adelo - zła cytologia, potem kolposkopia a ostatnio ciąg dalszy czyli pobranie wycinkow. Mam zmiany CIN oraz wirusa HPV. Czekam na wyniki badania tych pobranych wycinkow, one określą stopien zaawansowania zmian.
Jak się dowiedziałam to było źle.... ale już się pozbieralam. Od zmartwien nic się nie naprawi, tylko prolaktynka podskoczy ;) :D

Inis dokładnie z tą PRL ;) ja sobie dość konkretnie zepsułam zdrowie przejmowaniem się wszystkim dookoła. W takim razie jestem myślami z Tobą :tak: Oj, co te kobiety muszą przechodzić, to jest jakaś masakra, ale przez to jesteśmy silniejsze.

Wiecie co dziewczynki jak to mówią "złe dobrego początki" i na pewno wszystko się dobrze skończy !!! Trzymam za Was wszystkie mocneeee &&&&& !!! BĘDZIE DOBRZE NIE MA INNEJ OPCJI !!!!!

Adelo masz świętą rację, co jak co ale my babki to jesteśmy twarde sztuki :)

Ostatnia edycja:
Paula bardzo mi przykro:-( Trzymaj się dzielnie !!

Inis też tak myślę, II kreseczki w tym roku zobaczymy:tak::tak:

Ja też z Wami dzielnie będę walczyć o moje 2 szczęście;-) także mnie też proszę póki co do poczekalni wpisać...
na majówce zaczynamy starania:-D

Hej dziewczyny,
Moje wyniki:

TSH 2,647 (norma 0,55-4)
Testosteron 52,01 (norma 14-76)
FSH 8,16 (norma 2,5-10,2 w fazie folikularnej)
LH 4,35 (norma 1,9-12,5 w fazie folikularnej)
Estradiol 56,58 (norma 19,5-144,5)

Inis - różnie piszą, mi mówili, ze 7dpo owu prolaktyna i progesteron. :)

Cześć dziewczyny,

dzisiaj już brzydko za oknem, aż chce się leniuchować :D Nie mogę zbytnio patrzeć na moją wagę :((( już od wczoraj staram się powoli wprowadzać częstsze posiłki a mniejsze, tylko, że nie wszystko powinnam jeszcze jeść. Kiedy nastąpi ten dzień powrotu do mojej wagi...??

Jussastar - wyniki są dobre, stosunek LH do FSH trochę brakuje, ale ja bym się tym nie przejmowała :) Bo sądzę, że jest wiele takich kobiet, które zachodzą w ciążę, nie wiedząc nawet, że mogą mieć jakieś problemy z hormonami. W szpitalu moje TSH wyszło 4,3 przed operacją - powinnam się załamać, ale "po" obecnie wszystko mi się mogło wywrócić znowu do góry nogami i nie mam zamiaru się tym przejmować.

Miłego dnia kobietki :*

Adelo gdyby tylko była taka możliwość to chętnie oddałabym Ci kilka kilogramów :-p ja mam zamiar zgubić ich z 10 do czerwca. Póki co 2,1 kg na minusie.

U nas też pogoda się zepsuła. Dobrze że weekend spędzam w domu.

reklama
Bellaa - no co Ty ;) żeby mnie wkurzyć lub do żalu doprowadzić to trzeba się natrudzić ;) mój mąż jest w tym mistrzem czasami ;D nie tak tylko na szybkości odpisałam bo ciągle coś mnie goni , a to szukam rzeczy dla dzidzi najtaniej i dobrych ,a to po wątkach skaczę i może takie wrażenie odniosłaś;)

Jeju dziewczyny przepraszam ,że tak zaniedbuję Was ostatnio , ale listy staram się pilnować ;)
Zaraz przepiszę Fimkę bo mam sklerozę.

Paula - kochaniutka tulam Cię mocno ;( to takie niesprawiedliwe czemu tak się dzieje coraz częściej , trzymaj się , czekamy na Ciebie i sprawdź to jeszcze dla własnego spokoju.

Beata1313 - ok zaraz idę na listę poprawki nanieść .

Postaram się zwolnić i częściej z Wami pogadać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry