reklama
Witajcie w niedzielę!
u mnie też pogoda okropna, pada, wieje... brrr a my z mamą wybrałyśmy się do Aqua Parku;-)
Mała została z mężem, bo jest chora jeszcze.
Ritta bardzo się cieszę... i nie mogę uwierzyć jak patrzę na Twój suwaczek, ze czas tak szybko płynie

Jutro do pracy, także idę odpoczywać:-):-)
u mnie też pogoda okropna, pada, wieje... brrr a my z mamą wybrałyśmy się do Aqua Parku;-)
Mała została z mężem, bo jest chora jeszcze.
Ritta bardzo się cieszę... i nie mogę uwierzyć jak patrzę na Twój suwaczek, ze czas tak szybko płynie

Jutro do pracy, także idę odpoczywać:-):-)
Adelo
Fanka BB :)
Miło to słyszeć Ritta, oby tak dalej
))
Wklejam tutaj link do filmiku o endometriozie z pytania na śniadanie. W tym roku od 3 marca do 10 marca jak co roku obchodzi się tydzień świadomości tej choroby. Akurat w tym samym czasie byłam już w szpitalu - ciekawe
"Pytanie na śniadanie" (Nowy refundowany lek przeciwko endometriozie) - 28.11.2011 - Dailymotion Wideo. Może ktoś z Waszych znajomych borykać się z różnymi dolegliwościami. Warto wiedzieć coś na jej temat i szerzyć informacje.
Wklejam tutaj link do filmiku o endometriozie z pytania na śniadanie. W tym roku od 3 marca do 10 marca jak co roku obchodzi się tydzień świadomości tej choroby. Akurat w tym samym czasie byłam już w szpitalu - ciekawe
Dzień dobry w ten zimny i mokry poranek.
Ritta ale ten Twój suwaczek pięknie idzie do przodu
&&&&& za przyszłe mamusie, i te które niebawem utulą swoje bobaski i te które będą się cieszyć macierzyństwem w niedalekiej przyszłości.
Miłego dnia kochane i dużo słonka :*
Ritta ale ten Twój suwaczek pięknie idzie do przodu
&&&&& za przyszłe mamusie, i te które niebawem utulą swoje bobaski i te które będą się cieszyć macierzyństwem w niedalekiej przyszłości.
Miłego dnia kochane i dużo słonka :*
KasiaJ teraz już brzuszek zaokrąglony to czuję że w ciąży jestem ;-) Mi się wydaję że do wrześnie jeszcze tyle czasu ale wszyscy mówią że szybko zleci.
Dziewczyny, ja trzymam za Was wszystkie kciuki, za te starające się i te które muszą jeszcze chwilę poczekać. Niebawem zobaczycie te upragnione II kreseczki.
Dziewczyny, ja trzymam za Was wszystkie kciuki, za te starające się i te które muszą jeszcze chwilę poczekać. Niebawem zobaczycie te upragnione II kreseczki.
reklama
Oj Kasiu wieje, wieje, a deszcz przeplatał się ze słonkiem, chociaż tych kilka promyków poprawiło humor 
Ja również mam wieeeeeelką nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczę tłuściutkie II kreseczki, a potem pięknie bijące serduszko i fikającego koziołki bobaska, a na następne święta Wielkiej nocy będę tulić swojego trzeciego dzidziolka
tego sereecznie Wam i sobie życzę !!! (takie postanowienie na ten rok
hihihi
)
Ja również mam wieeeeeelką nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczę tłuściutkie II kreseczki, a potem pięknie bijące serduszko i fikającego koziołki bobaska, a na następne święta Wielkiej nocy będę tulić swojego trzeciego dzidziolka
)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 12 tys
- Wyświetleń
- 641 tys
Podziel się:
A Ty jeszcze troszkę i dowiesz się, kto w brzuszku siedzi;-)