reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale mi robicie smaki! Wredotki...
Ja jutro skromnie ale pysznie - makaron razowy ze szpinakiem :-p
Poza tym wyczytałam że bardzo dużo żelaza ma AMARANTUS, Adelo polecam ;) ja kupiłam gotowy tzw. popping i jem z jogurtem. Smakuje jak pokruszony wafelek a ma tyle właściwości odżywczych...

reklama
Lisica ja pracuje w piekarni i mamy chleb z mąki z amarantusa. Jest to chleb żurawinowy. Bardzo dobry. Ja muszę się odzwyczaić od jedzenia chleba, dlatego szukałam przepis na chleb bez mąki.
Ogólnie po @ chcemy zacząć starania, ale zobaczymy co lekarz powie...

Ada ja całkowicie zrezygnowałam z pieczywa, raz na czas zjem krążek ryżowy. Gdzieś miałam przepis na chleb bez mąki z ziaren, do tego ponoć w diecie Dukana jest jakiś bez mąki ale wątpię by był zjadliwy :-p

Lisica właśnie podrzuciłaś mi pomysł! wafle ryżowe, przecież to bez mąki. Duży buziak dla Ciebie :-D
Kurczę, jakoś tak niepewnie czuję się w tym internecie... sama nie wiem czemu.
Dobranoc Dziewczyny :-)
wiecie co? ja już niczego nie planuję. bo zawsze nie wychodzi. Co ma być to będzie :tak:

Kiedyś jadłam Dukanowy chleb i był dobry:tak: ale przepisu nie mam niestety...
Ada narobiłaś mi smaka tymi cukinami hehe:tak:chyba jutro podjadę kupić..
Wafle ryżowe jem.. ale ja całą paczkę zjem w pracy hehe:-D

My nie planujemy kochana my tylko bardzo pragniemy :tak::tak::tak::tak:

Kobietka mnie mozesz wykreslic calkiem z poczekalni ja daje sobie spokoj tak zdecydowalismy z mezem.
Wszystkim Wam zycze powodzenia i gratuluje spokojnych ciaz zycze!!!

Dzień dobry :*

Paula będzie dobrze, jeśli taką decyzję podjęliście wspólnie, to na pewno wyjdzie Wam ona wcześniej czy później na dobre :) Mimo wszystko trzymam kciuki!

Przyznam się dziewczyny, że pierwsze słyszałam o czymś takim jak AMARANTUS :zawstydzona/y: Muszę o tym poczytać. Widzę, że smakoszy dań z ryżem i makaronem jest więcej :)))

Lisica - ostatnio jadłam w restauracji tagliatelle ze szpinakiem, było pyszne. Szukałam jakiś przepisów na necie, ale żaden mi nie spasował. Każdy różnie robi taki makaron, a raczej sos do niego. Mogę prosić o Twój przepis? :)

Miłego dziewczyny!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry