K
kobietka22
Gość
No teraz pasteryzuję sobie....
o o modzie rozmowa ;D moja babcia oglądała ,ale przestała teraz ogląda brazylijskie seriale za to , natomiast moja teściowa chyba do tej pory modę ogląda nie wiem w sumie bo rzadziej teraz tam bywam , pamiętam ,że jak kiedyś w piątki jeździliśmy do nich to oglądała i zawsze komentowała jakie piękne kobiety tam występują.
Ja oglądam sobie M jak Miłość , Ranczo - powtórki na tvp seriale i czasem Na dobre i na złe - wczoraj było.
blueberrry- mówisz ,że Ciebie zarażam
no ja mam dobrze z tym ,że mam teściów na wsi i teść zawsze nam pakuje warzywa we worki , ziemniaki mamy od nich też , jak jest sezon na ogórki to wkładam ogórki i w tym roku nawet pyliłam ogórki u nich , mam różne przepisy , na ogórki w carry, ogórki w chili, sałatki ogórkowe , pikle z musztardą, konserwowe i kiszone i nawet na ogórki z papryką, robię też przeciery pomidorowe na zupy , zaopatruję się u rolnika gdzie żona kuzyna pracuje w sezonie i tam jest kilogram za 1 zł , jest całe podwórko zawsze skrzynek i można sobie chodzić i wybierać, no i teraz jest sezon na buraki więc włożyłam ,no i te grzyby mąż mi je znosi non stop , ja zaraziłam się manią przetworową od szwagierki , ją to normalnie podziwiam po prostu , ma troje dzieci , jej mąż w delegacjach ,a ona ma wiecznie całą spiżarnię zastawioną słoikami przeróżnymi , jedyne czego nigdy nie robiłam to dżemy i kompoty ,a w tym roku się uparłam na przetwory szczególnie bo muszę mieć zapasy jak już zajdę i sobie przynosić z piwnicy i zajadać moje ulubione warzywka , zdrowe nie pryskane itd.
Anulka- fajnego sms-a wysłałaś ;p coś czuję ,że będą gody jak wróci
ja pamiętam jak z moim się nieraz kłóciliśmy o tzw pierdoły ,a potem pioruny były i trzaskanie drzwiami , raz trzasłam tak ,że szyba popękała , odkąd zaczęłam brać leki psychotropowe to się wyciszyliśmy oboje , a teraz odstawiłam i już czasem były zgrzyty ,ale dziś moja mama powiedziała mi ,że coś dawno się nie kłóciliśmy , i faktycznie od początku września zero zgrzytów aż dziwne bo ja jestem nerwus i zazdrośnica ogólnie.
o o modzie rozmowa ;D moja babcia oglądała ,ale przestała teraz ogląda brazylijskie seriale za to , natomiast moja teściowa chyba do tej pory modę ogląda nie wiem w sumie bo rzadziej teraz tam bywam , pamiętam ,że jak kiedyś w piątki jeździliśmy do nich to oglądała i zawsze komentowała jakie piękne kobiety tam występują.
Ja oglądam sobie M jak Miłość , Ranczo - powtórki na tvp seriale i czasem Na dobre i na złe - wczoraj było.
blueberrry- mówisz ,że Ciebie zarażam
Anulka- fajnego sms-a wysłałaś ;p coś czuję ,że będą gody jak wróci
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Powiedziałam mojemu, że nawet jak on mnie rzuci