Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(...)Widze,ze sie rozmarzylyscie.Aja wlasnie rozmyslam o HSG.Bede musiala sie zdecydowac szybciej niz myslalam.
(...)
Blueberry ale ci fajnie że masz wolne. Gdzie pracujesz?
A ja od ostatniego wpisu do teraz załatwiłam już wizytę z synkiem starszym u stomatologa, to była szybka akcja, płakał pół godziny, postanowiłam nie czekac, zadzwoniłam do stomatologa uprosiłam żeby nas przyjął, i już po wszystkim ząbek rozwiercony lekarstwo założył, dziecko szczęśliwe, i mnie tez kamień z serca.
A jeśli chodzi o trunki, to lubię wino półsłodkie białe, właśnie jutro go będę pic, przyjeżdżają do mnie dwie koleżanki z Liceum, spotykamy się kilka razy w roku po kolei u każdej, teraz padło na mnie.
Anulka powiem Ci, że czasem trzeba oczyścic atmosferę. Moja koleżanka tez miała idealne małżeństwo, bez kłótni, tylko kochanie to kochanie tamto, gonił koło niej, po 4 latach się rozwiedli, zdradził ją, taki był idealny.
Czasami lubię kłótnie, potem jest fajne godzenie;-)
A bo juz ginka na mnie ten zamach robila jak ostatnio u niej bylam.Ale zgodzila sie poczekac az sie ten cykl wyjasni.Tymczasem cykl jest wybitnie dziwny i juz wole miec obadane co sie da.Chyba mam jakies hormonalne zwirowania albo co.A czemu będziesz musiała zrobić szybciej niż myślałaś, że tak zapytam Fuma?