reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
blueberry, Ritta - też mam nadzieję, że tutaj będzie wysyp. I że wysypane :-D staraczki poczekają na mnie jeszcze tydzień, do mojego testowania. Chyba się skręcę, tak daleko do 3go.

Ritta, fajnie wygląda Twój suwaczek - dwa dni do testowania. Kiedy mój taki będzie?? :D

reklama
Kobietki ja tez na tym forum odnalazłam się odrazu dzięki Wam i tej atmosferze.
I szczerze nie wyobrażam sobie być na innym bez Was! :)

Inis - poczekam ja i na Ciebie i na wszystkie inne które są na tym forum jeżeli mi sie uda, bo jak nie to będziecie czekać na mnie ! :) :*

Napisze Wam coś, może Was to zainteresuje.
Prowadzę też wykres na portalu Ovufriend. Tam jest wiele podpowiedzi oczywiście opartych na statystykach - sam wyznacza owulacje, termin @, podpowiada kiedy zrobić test itp itd.
Tak więc przedwczoraj 26dc/9dpo była informacja, że prawdopodobnie jest za wcześnie na wykonanie testy
Wczoraj 27dc/10dpo była informacja że w przypadku gdy jestem w ciąży test pozytywny wyjdzie na 18 %
a dziś 28dc/11dpo na 35 %

Ritta - ale świetne! Super są takie informacje, szczególnie jeśli prowadzone na podstawie statystyk. Wtedy wiadomo, że podstawą do takich założeń są konkretne przypadki z życia wzięte a nie badania na odległej Arktyce :-) Tylko zapewne, żeby to pokazywało informacje to trzeba podawać temperaturę, prawda?

Dziewczynki muszę się Wam do czegoś przyznać:zawstydzona/y: Nie potrafię ściemniać.
Na wstępie PRZEPRASZAM niedzielne testowaczki.
Wczoraj tak się wkurzyłam, że te testy nie dotrą, że poszłam dziś na bete:confused2:
Do tego w sobotę szykuje mi się impreza i chciałabym wiedzieć na czym stoję. Nie nastawiam się bardzo na pozytyw (choć wiadomo, nadzieja jest) ale wiem że to dopiero mój pierwszy cykl. Po prostu chciałabym już wiedzieć.
Wynik dziś 17-18, najpóźniej jutro rano.

Nie gniewajcie się.

inis tak, trzeba mierzyć temperaturę. Program musi wiedzieć kiedy miałaś owu. Pisze też czy przytulanki były w odpowiednim czasie :)

Ostatnia edycja:
Nie bylo mnie 2 godz (przysnelam z malym) a tu juz tyle nadrukowane;)

Inis termin @ mam na niedziele...

Dzis zupelnie nic mnie nie boli
..suty lekko jak dotkne... zawsze nabrzmiale przed @ byly...

Sen fakt piekny...
Juz wyszlo mi z glowy z tym tel z chin ktora pisala ale w styczniu zamowilam znajomemu i do tej pory nie ma go...

Ritta ja sie nie gniewam...ale nie uwazasz ze beta za wczesnie jest zrobiona??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ritta i co my mamy teraz z Tobą zrobić? :)
Nie przejmuj się, przecież nam o jedno i to samo chodzi aby być zafasolkowane.
Bynajmniej szybciej ciężar z Ciebie zejdzie, nie wiedzy.
Trzymam mocno &&&, no i za karę będziesz musiała napisac wyniki bety. ;)

Ja tez chciałam zrobić Bete, ale mój mąż powiedział, aby poczekać. Bo co ma być to będzie. :)

reklama
Po oddaniu krwi jakoś mi lżej. Będzie co będzie ale przynajmniej będę wiedzieć. Mój m. też nic nie wiem. Poszłam z cichacza ;-)

Anulka myślę, że 11 dni po owulacji już powinna wyjść. Niektórym wychodzi 7 dpo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry