reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ritta - i bardzo, kurde, dobrze! Przynajmniej będziesz pewna wyniku, tak jak mówisz - wiadomo na czym stoisz. Beta to nie pasek z allegro, tego się nie oszuka :tak: A przewidywana impreza to tylko jeszcze jeden powód do badania. Skoro jesteś dwa dni przed testem (czyli 11 dpo, dobrze kojarzę?) to myślę, że beta na pewno pokaże wiarygodny wynik.
KONIECZNIE daj znać bo będę czekać cały dzień :tak: Wejdę zobaczyć, chociażby z telefonu.

A to na szczęście:
bukiet.jpeg

Załączniki

• bukiet.jpeg
    bukiet.jpeg
    26,3 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Rita nikt sie tu na cb nie gniewa. Jak napisala blueberry kazdej z nas chidzi o jedno-byc zafasolkowana:)) i kazda jak najszybciej chciala by to juz wiedziec:)

Ps: dziewczyny co moze oznaczać ból a dokladnie takie klucie w prawym jajniku.??

Ritta oby wyniki byly super nowina dla Was i Nas:)
Ja robilam bete na 4 dzien po terminie @ i wyszla 5,1 a do 5,0 brak ciazy i badz tu zdrowa:)

Pisz szybko jak tylko bedziesz je miec:)

Blueberry niby tak. Ale sama juz jestem glupia o_O znow? Zaczynam czytac jak przy tamtej ciazy i niby niektórzy pisza ze po tabletkach mozna przez jakis czas wg nie miec owulacji. Juz sama nie wiem:-[ tez sie szybko napalam:( ale bede dobrej mysli bo to mi tylko humor spieprzy:/ a tak fajnie mi sie dzien zaczął. M dzis wraca. Zaraz szykuje mala do lekarza... i musze jej jakies jesienne kupic. Szkoda ze nie zdazylam jak byly w lidlu takie trzewiczki ale u nas rak juz jest ze tylko jak cos fajnego to ludzie jak sie rzuca to za chwile nie ma nic. W zeszlym roku kupilismy tesciiowi na gwiazdke taki masazer na fotel albo do auta na plecy. Bo boli go kregoslup. Super sprawa:) w tym lidlu nieraz fajne rzeczy:) moja tesciowa chwali sobie np biustonosze z lidla:)

Hello hello dziewczyny proszę o poradę otóż umówilam sie jutro na pasemka tzn farbowanie nie jest to szkodliwe ? :/ w pierwszej ciąży używałam szamponetek koloryzujących ale wtedy miałam inny kolor :/ jeśli byłabym w ciąży teraz nie iść do fryzjera jak u Was było co doktorzy mówili na farbowanie ? Sorry za moje moze smieszne pytanie :/

Ritta- no to ściskam kciuki za wynik betki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Amaliee- a masz orientację ile teściowa faktycznie wydaje na to jedzenie? bo wiesz zależy co się kupuje , jak same rarytasy to jest drogo wtedy, moim zdaniem najlepiej zbierać sobie paragony podliczać i potem dzielić ,a jak w sumie jest u Was? Masz jakiś wgląd co do miesięcznych wydatków na żywność?
Mam szwagierkę która mieszka z naszą teściową wiesz i ona nie chciała być na jednym garnuszku z teściową bo nasza teściowa jak kupi wędlinę to za 30zł za kg :szok:,no i ma osobną kuchnie po prostu , trochę roboty z tym było ,ale jej mąż jest budowlańcem , potrafi też wykańczać wnętrza , poprowadzić rury, elektrykę no taka złota rączka, zrobił dobudówkę po porstu i teściowa ma swoje i ona ma swoje, jedynie opłatami się dzielą na pół bo w jednym domu mieszkają.

no dziewczynki niedziela coraz bliżej już nie mogę się doczekać waszych testów ;) u mnie temperatura szybuje w dół więc nie mam złudzeń żadnych już ...@ na dniach ,ale w gruncie rzeczy już to przerabiałam kiedyś więc mam już orientację ,że to nie tak szybko , nie od razu , pierwsze staranka moje kiedyś to był szał co miesiąc test bo nie mogłam wytrzymać ,a teraz to wiem ,że nie ma się co spieszyć.

reklama
Katka - co do Lidla to chyba wszędzie jest szał jak rzucą coś fajnego. Ja niedawno kupiłam fajną skórzaną torebkę firmy Wittchen. Normalnie kosztują ok 500-600 zł a ja kupiłam za 250 zł. Ale oczywiście w sobotę o 7 rano musiałam już stać pod sklepem ;-)

Kazimiera ja bym nie przesadzała i poszła do fryzjera. Choć ja włosów w ogóle nie farbuje. Może zapytaj fryzjerki, na pewno miała wiele takich przypadków, ale wiem, że dziewczyny farbują.

kobietka dzięki za kciuki i oczywiści masz racje. Ja też rano do siebie mówię: "przecież nie będziesz głupia babo co miesiąc latać na betę!" Ale tym razem poleciałam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry