reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja z kolei miałam nadczynnośc tarczycy, jak zaszłam w ciąży to endokrynolog powiększyła mi dawkę leku, bo na początku dziecko nie ma swojego hormonu tarczycy, pobiera matce, a że ja miałam za mało, to wyrównywałam lekami..........jakoś tak to było jeśli dobrze pamiętam.

Ja mam winko domowej roboty ;D jednak poczekam do @ z nim jak już mnie zaleje to będzie pewność , już ją w sumie mam bo tempka w dół nieźle poszła , no nie wiem sama, gdyby nie to ,że napatrzyłam się na wykres paulinki88 ,a tam też już wyglądało jakby @ miała zaraz być ,a potem temperatura poszła w górę jednak , to bym już sobie winko sączyła, a tak poczekam na tę czystą formalność jednak.

reklama
Amaliee nie złe zapasy, mnie bardzo smakuje ryżowe domowej roboty.
Kobietka może nie wszystko stracone, jak nie w tym cyklu to w następnym, wiem łatwo się mówi, mnie też się nie udało w zeszłym miesiącu:angry: to dopiero początek więc wszystko przed nami. Jestem w trakcie płodnych dni, z tymże wyliczyłam średnią plus minus, mam nadzieję że ,trafimy, a jak nie, to przecież jest następny cykl.:-)
Chętnie bym sobie tak z wami popisała, a ledwo nadążam z czytaniem, wróciłam z pracy o 16 wraz z moimi chłopakami z przedszkola od tego czasu, cały czas razem się bawimy, z przerwa na zjedzenie obiadu, i szybkie ogarnięcie domu, a wieczorem wpadają do mnie dwie koleżanki z Liceum. Mam zawsze wyrzuty sumienia, że ja w pracy oni w przedszkolu do 15:30, więc jak jesteśmy w domu, to każdą chwilę spędzamy razem, mogłabym w ogóle nie pracowac i siedziec z dziecmi w domu, tym bardziej że w pracy szykują się zmiany o których dowiemy się w przyszłym miesiącu:baffled: Kiedyś jak nie miałam dzieci, to sobie mówiłam że nie dam sie zamknąc w domu jak moja mama, ale jak urodziłam dziecko to wszystko się zmieniło, nie chce pracowac ja chcę siedzic z dziecmi w domu, niestety w dzisiejszych czasach to chyba nie mozliwe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry