Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej, ja śpię.
Aby uciec z drogi M, który ma ciśnienie przedobronne, kładłam się na dłuższą drzemką już 2 razy dziś. Ta pogoda jest jakaś dziwna - raz słońce, raz się chmurzy. Ech. Tylko by człowiek spał... Poza tym ćmi mnie żołądek... Taka jestem nijaka.
I śnił mi się "+" Blue hehe
Ja dziś na obiad - zapiekanka ziemniaczana z kapustą i boczkiem Na deser keks z żurawiną
Ale dziewczyny to nie chodzi o jakies ciche dni ja tez wole wygadac mu wszystko, mi chodzi poprostu o to że mój mąż twierdzi: "że tylko on ma racje" itak czy siak ja jestem ta zła
ookatkaoo1993 ehh z facetami tak już niestety jest.. ja właśnie przed chwilą też miałam spięcie ze swoim, nie cierpię tego
Ritta skoro na co dzień się nie objadasz słodyczami to myślę, że nie masz się co katować, każdemu się czasem przyda trochę nadprogramowych kalorii, a jak ćwiczyć to tylko dla przyjemności a nie z poczucia winy
Anulka Twoje objawy są na prawdę bardzo zastanawiające, może to jednak fasolka tak Ci miesza;D może idź na betę skoro testy Ci tak szybko nie wychodziły w pierwszej ciąży