nadzieja210
Zaciekawiona BB
Miało być dziadzi ale Moj telefon jest lekko upośledzony :0
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ritta super trzymam za was kciuki :-):-):-):-):-)Wracajac do dzieci ja nigdy nie chcialam miec jedynaka. I to glownie ze wzgledu na dziecko, zeby nie bylo w zyciu samo. Jak cora miala niecale 2 lata zaczelismy sie starac o drugie. Ale po dwoch miesiacach odpuscilismy bo okazalo sie ze maz zostanie przeniesiony do innego miasta. I tak zmiana jego pracy, kupno mieszkania w nowym miescie i zmiana mojej pracy. Pozniej inne zyciowe perypetie a czas lecial.
Ale jak wiecie w tym roku zeszlismy sie z mezem i najpierw w zartach zapytalam czy chcialby miec jeszcze dziecko a on nie zaprzeczyl. Bardzo sie ucieszylam i po powaznej rozmowie we wrzesniu postanowilismy ze dzialamy![]()

a tak poważnie to dobrze że w ogóle podjęliście taką decyzję - u mnie w rodzinie jak i u znajomych szok że w ogóle myślimy o drugim 

mam nadzieję że te droższe rzeczy typu wózek, fotelik do karmienia jeszcze nie wyjdą z mody