reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kobietka. - Jakbym o sobie czytala! haha... tylko ja na podgladanie pecherzykow do gina latam:))

a teraz dziewczyny prosze o WIELKIE KCIUKI i TAŃCE żeby sie udało, bo właśnie wróciłam od gina - sa 3 pecherzyki, dwa malutkie 13 i 15 mm, a jeden wielki 22 mm na peknieciu. Jajniki mnie bardzo bolą. Mąż juz w pociągu do mnie jedzie. Jakby jutro była owulacja , to jeszcze w piątek poprawimy... Hehe... Szanse sa! Jakbym mogła prosić o fluidy od naszych ciezaroweczek, pls pls.... One na pewno pomogą. Hmmm. Jestem pozytywnie nastawiona.

milego wieczorka, lecę dla męża zupę dyniową robic.

reklama
Hej dziewczyny, wróciłam z pracy o 16 o dopiero usiadłam przed komputerem no i musiałam nadrobic waszą produkcję, tak mi żal że jestem teraz w pracy, nie mogę byc z wami na bieżąco, a w pracy nie ma opcji na internet, za dużo roboty, a terminy gonią.
Kusiak witam cię, ja tez staram się o trzecie dziecko i mam dwóch synów, to był mój drugi cykl, obecnie czekam, na rozwój wydarzeń.
Witam równiez pozostałe nowe staraczki.
Fimka dopóki nie ma @ wszystko możliwe, także nie puszczam&&&&&&&&trzymam dalej&&&&&&&&&
aha pisałaś jakie imiona ci się podobaja, a wśród nich o jednym też myślałam Tymoteusz.
Ritta a ty jak lepiej z tym pęcherzem, ja jak maiłam krew w moczu, to piasek mi schodził bolało jak cholera.
Inis miłego wieczorku z mężem, powiem ci że my jak się kłócimy to też mówimy tyle rzeczy których człowiek tak naprawdę nie che powiedziec, a potem dźwięczą ci w uszach, a ja jestem taka że jeszcze wszystko muszę przeanalizowac 10 razy. Ale szybko sie godzimy. Wiesz jakby było słodko i idealni to chyba nie byłoby miłości, nie może byc za idealnie, to troche fałszywe. Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
Katka przykro mi że. twojej mamie tak się ułożyło w życiu. Ja nie miałam takich problemów, normalny ciepły dom, choc tata nie był zbyt wylewny zresztą ciągle w pracy, za to nadrabia przy wnukach które go uwielbiają a on ich.

A brzuch nie boli mnie tak jak wczoraj, ale dalej jednak go czuję, no cóż, zobaczymy.

Kobietka. - Jakbym o sobie czytala! haha... tylko ja na podgladanie pecherzykow do gina latam:))

a teraz dziewczyny prosze o WIELKIE KCIUKI i TAŃCE żeby sie udało, bo właśnie wróciłam od gina - sa 3 pecherzyki, dwa malutkie 13 i 15 mm, a jeden wielki 22 mm na peknieciu. Jajniki mnie bardzo bolą. Mąż juz w pociągu do mnie jedzie. Jakby jutro była owulacja , to jeszcze w piątek poprawimy... Hehe... Szanse sa! Jakbym mogła prosić o fluidy od naszych ciezaroweczek, pls pls.... One na pewno pomogą. Hmmm. Jestem pozytywnie nastawiona.

Masz kciuki jak w banku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno i nie puszczam aż do weekendu , oby się udało ;)

Trzymam &&&&&& i zarazam fluidkami lap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;)

Ale jesteście kochane! Buziaki Wam przesylam. Jakby sie udało, to bym była sierpńiowka juz! I powiem Wam, ze to takie fajne, jestem podekscytowana i wierze, ze za dwa dni juz będę w ciazy:))) :-D

Agaawa - ładnie to wygląda ;-) sama bym chciała zobaczyć taki pęcherzyk :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lisica - nie myślimy o bólu, zrób sobie relaksik, okresu jeszcze nie masz ;-)

Bellaa pecherz juz lepiej. Jeszcze boli przy siusianiu ale mniej niz wczoraj.

A mi mezus oznajmil ze od stycznia idzie na jakis kurs na 8 tygodni. I wszystkie moje plany poszly w ..... Mielismy jechac w lutym na narty albo na kilka dni do Rzymu. Przynajmniej na staranka bedzie na miejscu ale w styczniu to ja juz bede w ciazy :p

Bellaa pecherz juz lepiej. Jeszcze boli przy siusianiu ale mniej niz wczoraj.

A mi mezus oznajmil ze od stycznia idzie na jakis kurs na 8 tygodni. I wszystkie moje plany poszly w ..... Mielismy jechac w lutym na narty albo na kilka dni do Rzymu. Przynajmniej na staranka bedzie na miejscu ale w styczniu to ja juz bede w ciazy :p

Ritta nie inaczej!!

reklama
Adelo dzięki Kochana ale to kwestia czasu - zbliża się wredna @ :-P
Ritta no właśnie :-D jeździsz na nartach? Mnie mąż namawia żebym z nim pojechała i się nauczyła jeździć ale już chyba za starą jestem na naukę :-D natomiast chcemy synka zapoznawać powoli z nartami, nawet ma niezły sprzęt po kuzynie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry