Heloł czwartkowo!
dziekuje za wszystkie fluidki. Wieczór sie udał, tez było filmowo, a ranem jeszcze powtórka

) cudownie jak mąż współpracuje. Wtedy mi sie aż serce śmieje!
Caroline - musze coś sprostować. Testy wychodzą juz po zagniezdzeniu. Rożne źródła podają, ze zagniezdzenie moze być od 6- 12 dpo, a ok. 2 doby po zagniezdzeniu dopiero wytwarza sie pierwsze BHCG. Wiec kreseczki pojawiają sie jak juz sie zagniezdzilo. Prawda jednak jest taka, ze mimo pierwszego zagniezdzenie wiele zarodkow sie nie utrzymuje i nawet jak wyjdzie II przed okreśem, to moze jeszcze dojść do takiego mikroporonienia. Dlatego lepiej robic testy po terminie @, bo juz sie wtedy wszystko ładnie i mocno zagniezdzilo i mniejsze rozczarowanie, jakby sie za 2 dni jednak dostało okres. Troche czytałam o tym całym procesie, bo po 2 poronieniach to człowiek chce wiedzieć jak najwiećej

)
ja tez kocham narty. Dziewczyny nigdy nie jesteście za stare. Ja wystartowalam z nauka jak miałam 33 lata. I zakochalam sie w tym sporcie. Męża tez namawiam, uczymy sie razem. I.... Bardziej czekam na narty niż na wakacje na płazy! Hehe.... A Włochy zima na stoku - cuuuudo! Aż sie nie mogę doczekać. A nie rezygnuje z nart i planów wyjazdowych, bo juz w zeszłym roku zrezygnowałam, ale.... No cóż.
Milego dnia dziewczynki!