reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Hmm... wczorajszy śluz był przezroczysty i ciągnący, teraz zauważyłam że się zrobił lepki i biały, ale nie jest go dużo :eek: i brzuch przestał boleć.

ale dalej nie masz @???
to superrr...

No ja mam taka wrażenie jak siedze że cały czas czuje ten zapach comam w srodku,.. serio jak sperma...

Mój śluz pachniał jak na śluz oczywiście przyjemnie w miarę , no i teraz też mam czasem takie dni jakbym czuła ten zapach ,ale to zawsze po dniach płodnych mam takie dziwne uczucie , mam taki śluz jak ciążowy przed @ ale jest go bardzo malutko raz na dzień kropeleczka może kapnie i nie zawsze zauważam , ja to ogólnie mam chyba bardzo mało śluzu ,ale w ciąży było go bardzo dużo to pamiętam dokładnie bo czułam normalnie jak wypływa taki gęsty był :zawstydzona/y:.

Ja mam na obiadek kurczaka po chińsku z ryżem i warzywami.

a co do obiadku rocznicowego to mój mąż lubi raczej cięższa dania to chyba nie pomogę , ja np zrobiłam zupkę czosnkową ,a na drugie te takie duże rurki makaronowe nadziane mięsem mielonym i zapieczone w sosie śmietanowym , na kolację miałam sałatkę z kurczakiem wędzonym i sałatkę ala gyros , no i pierś z kurczaka w panierce z ananasem i serem żółtym .

ookatkaoo - temperaturę mierzy się zanim się wstanie, jak już wstaniesz to ona rośnie, dla porównania ja mam z rana w pierwszej fazie cyklu czyli przed owulacją około 35,9 do 36,2 ,a w ciągu dnia jak już wstanę to mam prawie 37 , a po owulacji mam już wyższe do 36,6 i jeśli nie mierzysz temperatury od początku cyklu to nie można się nią sugerować bo nie znasz wartości z pierwszej fazy.

Ritta dziekuje ze pytasz:) mi nic narazie nie dolega ani bole ani mdlosci:) no czasem mnie pociagnie ale na tym sie konczy:)
Maly spi ja ogarnelam kurze ale nie wszedzie hehe mialam werwe ale w trakcie gdzies znikla hihi ogarnelam duzy pokoj porzadnie a reszte tylko podlogi ogarnelam... teraz czekam na ziemniaczki i jak beda dochodzic to zabiore sie za kotlety:)

Mam ochote na nalesniki ale dzis sobie odpuszczam :)

A tak wogole jak sprzatalam naszla mnei mysl gdzie Amaliee??? odezwij sie co z toba? czyzby brat meza wykorzystal neta??

reklama
A to jak już widzimy braki to ja się grzecznie spytam gdzie anastazi? Odezwij się, jak się czujesz? :)

Do góry