reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dokładnie ani słychu ani widu..
Amaliee i Anastazi, gdzie się ukrywacie?

Ja zdążyłam troche napisać na lapku i mam dość..
Znów takie uczucie, jak bym za chwile miała odpłynąć.
Pożarłam dwa jabłka (tylko na nie mogę patrzeć i o nich myśleć) i wystarczy.
Mdłości dziś jak na złość.
Fasolka dziś się zbuntowała i postanowiła pokazać mamusi humorki.. Obłęd..

Fluidek Wam przesyłam ~~~~~~~~~~~~~ :happy:
I jak zawsze Ściskam Was mocno!! :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No u mnie sos i kurczak gotowe , teraz wstawiłam wodę na ryż , wiecie co dawno nie jadłam chleba z wędlinką i majonezem ,a lubię , no i dziś sobie zrobiłam , od czasu tej ósemki unikałam chleba w ogóle i jakoś tak wędliny też nie jadłam i majonezu też nie , no i zjadłam 3 kanapki , siedzę i czuję jak mi niedobrze , poszłam pokroić pierś z kurczaka i jak nie wystartuję do wc ,no wszystko oddałam podobną akcję miałam po śmietanie ,którą spożyłam razem z twarożkiem jakoś na początku tygodnia , wywaliło mi brzuch i ruszyć się było ciężko , zakończyło się pawikiem i teraz ten majonez , chyba mój żołądek woli tę lżejszą żywność może już się przyzwyczaił ,że mu się lżej trawi ,jakby mnie mąż widział to by powiedział coś w stylu: no co Ty wczoraj był seks ,a ty już wymiotujesz ? :-D zresztą ja w poprzedniej ciąży puściłam może ze dwa góra trzy pawiki i to było tyle ,a nastąpiło to jakoś 2 tygodnie po terminie @ dopiero.

No i również wzywam moje staraczki ..... hop hop gdzie jesteście?

no jak zdarta płyta Pati.Patuszka ? Joaro ? gdzie jesteście?

Kobietka Zrobiłaś mi smaka na ten chlebek z wędliną i majonezem. Ale kurczę jest mi tak nie dobrze, ze na samą myśl o jedzeniu, "śmierdzącej" lodówce robi mi sie nie dobrze. Ehh.

A z tą karkówką Anulka to może i ja zrobie na niedzielny obiad.. :)
Dobry pomysł :)

Anulka dziękuje, super ten przepis na karkóweczkę, chyba się na nią skuszę, bo smacznie wygląda, Mężuś będzie zadowolony, bo i mięsko i warzywka:-D Tylko dla siebie zrobię wersję bez pieczarek, bo ja niestety nie jadam, ale za to mój przepada, więc się ucieszy, bo ja ze względu na siebie to rzadko coś z pieczarkami robię :P

Ciesze sie ze pomoglam hihi mi to slinka cieknie choc komp wylaczony a nadal mam to przed oczami hihi

Ja tez jakos nie moge jesc:/ jezyk deba stoi ehh ledwo obiad zjadlam wczesniej dwie kromki tylko z pasta z tunczyka na sile...nic mi sie nie chce a jak moj wroci jedziemy do jego rodzicow, my zoataniemy on pojedzie po akwarium:)
Oho maly sie budzi...lece do niego:)

Witajcie babeczki moje kochane!

Dzień najmarniejszy z marnych. Przyszła jędza @.
Dajcie mi trochę czasu, żebym podała termin kolejnej (oby nie) wizyty...
Zrobiłam dziś zakupy "staraczkowe" i teraz już tak łatwo tej jędzy w tym miesiącu nie pójdzie.
Kupiłam: syrop z sulfogwajakolem, olej z wiesiołka, termometr i testy ovu.

Jestem wyczerpana.
Byłam dziś za zakupach, odebrać dyplom mgr, a po powrocie zrobiłam jabłka w karmelu, tzw. "candy apples".
Proszę się częstować, smacznego:

candy apples.jpg

Aaa... Co do wczorajszego zadania Inis.
Wyszedł fajny wieczór i miła nocka ;) Rano pobudka z całusem w czoło od męża. Milutko!
Film "Obecność" dobry, ale nie zapierający dech w piersiach. Jeśli lubicie horrory, to można obejrzeć ;)
Na drugi nie było już czasu.

Olaboga muszę zmienić suwaczek :O

Załączniki

• candy apples.jpg
    candy apples.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Witam was, nadrobiłam produkcję.
Kusiak no ja mam róznice między chłopakami 17 miesięcy, czyli mamy podobnie a który cykl się staracie?
Lisica no powiem ku mojemu zaskoczeniu brzuch tez przestał mnie bolec.
Katka pamietam jak na poczatku gdy byłam w ciąży nie bolały mnie piersi, ale dobrze pamiętam te żyłki.
Domka trzymaj sie 12.11 testujemy, jak wczesniej nie będę miec @ ja sama nie wiem kiedy mam się jej spodziewac, najlepiej w ogóle.
Blue współczuje mdłości, ale trzymaj się, niby do końca 3 miesiąca, ale wiesz powiem ci różnie to bywa.
Inis powodzenia na rozmowie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry