reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od jesieni 2013

Hello witam sie i ja popołudniowo :) u mnie na obiad spaghetti nie chciało mi sie nic robić a to szybkie i dobre :) synek dzis lepiej ale mnie za to rozkłada akurat teraz jak są staranka :(

reklama
Mam prośbę do dziewczyn mierzących tempkę.
Czy któraś mogłaby mi napisać priv jak to się robi? :tak:
Kiedy poznać, że jest ovu, itd.
Mam termometr do 2óch miejsc po przecinku i konto na OvuFriend, żeby zapisywać ;-)
Śluz wiem co i jak...
Będę wdzięczna. Lisica? Ritta? Kobietka? Albo któraś inna, potrafiąca to robić. Plisek :)
Pomożecie?

Ostatnia edycja:
Cześć

Dzisiaj już trochę lepiej z samopoczuciem tylko humor gorszy.
Mam wyniki bety 0,100 więc już się mogę nie łudzić . Czekam na @.
Potem inne przyjemności- HSG sobie zrobię a potem zmienię chyba ginkę.

Kazimiera -zdrówka.

Katka trzymam kciuki za II.

Ritta-jak córcia? Zdrówka dla niej i szybkiego powrotu do domu.

Fimka-temperature trzeba mierzyć rano przed wstaniem.Zawsze w tym samym miejscu i najlepiej o tej samej porze.Owulkę to raczej widać dopiero jak już była.
W pierwszej fazie cyklu masz temperatury niskie i nimi się nie przejmujesz. Potem następuje na ogół większy spadek a potem temperatura wzrasta.
Poznajesz ,ze była owu jak był spadek a potem skok temperatury co najmniej o 0,2 stopnia.Jak po tym skoku masz trzy wyższe temperatury to mozesz wnioskowac ,ze była owulka.Z nią jest niestety różnie bo może być albo w tym spadku przed skokiem albo w sam skok.Dlatego jeszcze dobrze obserwować śluz. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam jakby co to pytaj.

Ostatnia edycja:
Fimka zjem obiadek i napisze Ci na prv.

Zazdroszcze wam staranek. Ja jestem w zawieszeniu :( Z mezem sie spotkam dopiero 15.11 to bedzie 18 dc. Pewnie bedzie juz po owu ale nie bede robic testow, nawet nie chce wiedziec.
Przylozymy sie od grudnia.

A u malej ...
Na tomografii wyszlo ze ma zajete wszystkie zatoki po prawej stronie, nosowe, czolowe i szczekowe. Nie mam pojecia dlaczego. Sa podejzenia ze to po urazie na judo. Jutro konsultacja laryngologa i zobaczymy jak bedziemy to leczyc. Oby nie inwazyjnie. Takze do mono doszly nam zatoki eh...

Fuma przykro mi :( Obys szybko wszystko wyregulowala i trafila na dobrego lekarza.

Ostatnia edycja:
Ritta to poślij tego priva i do mnie, co? Też chciałabym wiedzieć i zacząć mierzyć temp jeśli się nie udało...
Kochana, myślisz że córa ma dobrą opiekę w tym szpitalu?

Biorę swojego Urwisa do kuzynki męża na kawkę (mieszka za ścianą - mamy dom bliźniak) bo go zaraz rozniesie!

Ostatnia edycja:
Ritta to poślij tego priva i do mnie, co? Też chciałabym wiedzieć i zacząć mierzyć temp jeśli się nie udało...
Kochana, myślisz że córa ma dobrą opiekę w tym szpitalu?

Moj tesc pracowal w tym szpitalu wiele lat. Pielegniarki od poczatku mowily: to xxxx wnuczka. Panie z laboratorium same dzwonily pytac jak sie czuje bo widzialy ze wyniki slabe. Mysle ze dobrze nas traktuja :)

reklama
Do góry