reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Może na górę cienki biały lub czarny sweterek lub husta lub delikatna marynareczka?

Ostatnia edycja:
Hej dziewuchy.
Ja tez lubie proste sukienki. Najlepiej dopasowane. A mala czarna super tylko nie wiem czy na wesele :/

U nas najprawdopodobniej jednak i mono i zatoki. Jutro laryngolog ma decydowac co dalej. Zastanawiaja sie nad punkcja a ja jestem przerazona. Nie dam rady byc przy tym, nie zniose patrzec na cierpienie mojej corki.

Kazia, żakiecik dopasowany, zgadzam się z dziewczynami.
Ritta, a wiesz coś więcej? Pewnie chodzi o zatoki klinowe? Tymek - syn koleżanki - miał tę punkcję w znieczuleniu miejscowym i z tego co mówiła to nie było to traumatyczne przeżycie. Niemiłe - owszem, ale niebolesne, na drugi dzień już było super.

Edit. nie szczękowe a klinowe

Ostatnia edycja:
ImageUploadedByForum BabyBoom1383853103.237328.jpg. Udało sie :) jak myślicie nadaje sie ?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383853103.237328.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383853103.237328.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 43
Kazimiera bardzo ladna ta sukieneczka ;)

Lisica wiem ze zajete ma wszystkie zatoki po prawej stronie. Co do punkcji to jeszcze nie pewne a szczegoly poznam jurto. Punkcja jakos mi sie zle kojazy.

reklama
Kazia w tym roku byłam na trzech weselach i już się odchodzi od wystawnych szykownych kreacji, co w sumie dla mnie jest logiczne bo to panna młoda ma błyszczeć ;-) Sukienka fajna, skromna, ale ja bym ten ubiór jakoś ożywiła. Może zaszalej z kolorem żakietu i dodatków?

Do góry