reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ritta wlasnie nie wiem czy to po tabsach...tak się zastanawiam....brałam je 7 lat w maju odstawiłam a teraz zaczely mi tak dziwnie wypadac....no nie wiem...a może zmieniam sierść na zime:)

Karolq8- no to super !!!!!!!!! cieszę się ogromnie Twoim szczęściem :D mam banana na twarzy , zaraz odkopię listę i Cię wpiszemy jako zafasolkowaną ;D

Ritta- no to skoro to ginek -endo to myślę ,że jesteś w dobrych rękach ja też chodzę do ginka-endo z moją tarczycą , musisz kontrolować pewnie tsh co jakiś czas ,a zwłaszcza jak już będziesz w ciąży.

a ja miałam niespodziewanych gości , wypiliśmy kawkę i herbatkę i pojechali ,a teraz na biega obiad kończę bo niedługo mąż wróci.

Lista staraczek :

Mar-chew - termin @ 18.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013

Lista zafasolkowanych :

karolq8 II

anastazi - wydaje mi się że tabletki nie powinny mieć wpływu. Może to rzeczywiście na zimę, ale sierść ???:-):-D

karolq8 - Ty to jeszcze czerwcówka, ja już się na czerwiec nie załapie ale pasowałby mi wakacyjny termin :-)
Tylko nie uciekaj, zaglądaj do nas czasami.

reklama
Hej staraczki!

Mam do sprzedania 6 testów owulacyjnych, ważne są do końca roku. Mi już mam nadzieję, nie będą potrzebne;)
Dla forumowiczki sprzedam za 25zł z przesyłką - starczy mi na powtórzenie Bety ;)). Na allegro 7 takich testów + jeden ciążowy kosztuje 99zł.. Jest to coś takiego: CLEARBLUE TEST OWULACYJNY 7szt +TEST CIĄŻOWY 1szt (3556629698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jeżeli którąś z Was jest zainteresowana - proszę o wiadomość na Priv;)

OWOCNYCH STARAŃ! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry