Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ritta wlasnie nie wiem czy to po tabsach...tak się zastanawiam....brałam je 7 lat w maju odstawiłam a teraz zaczely mi tak dziwnie wypadac....no nie wiem...a może zmieniam sierść na zime
Karolq8- no to super !!!!!!!!! cieszę się ogromnie Twoim szczęściem mam banana na twarzy , zaraz odkopię listę i Cię wpiszemy jako zafasolkowaną ;D
Ritta- no to skoro to ginek -endo to myślę ,że jesteś w dobrych rękach ja też chodzę do ginka-endo z moją tarczycą , musisz kontrolować pewnie tsh co jakiś czas ,a zwłaszcza jak już będziesz w ciąży.
a ja miałam niespodziewanych gości , wypiliśmy kawkę i herbatkę i pojechali ,a teraz na biega obiad kończę bo niedługo mąż wróci.
Mar-chew - termin @ 18.10.2013 anastazi - termin @ 24-26.10.2013 Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013 Ritta - termin @ 28.10.2013 Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
anastazi - wydaje mi się że tabletki nie powinny mieć wpływu. Może to rzeczywiście na zimę, ale sierść ???:-)
karolq8 - Ty to jeszcze czerwcówka, ja już się na czerwiec nie załapie ale pasowałby mi wakacyjny termin :-)
Tylko nie uciekaj, zaglądaj do nas czasami.
ano tak mi się napisalo...bo już nie mam sil do tych moich wlosow
wlasnie karolq8 nie zostawiaj nas tu terazdziel sie swoim szczęściem może nam się udzielihaha