Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
karolq8- kochana no to teraz proszę o info , czy miałaś jakieś objawy ciążowe ,które zasugerowały Ci ,że to może być fasolka , jak się czujesz teraz no i mam nadzieję ,że będziesz się z nami dzielić tą radością i opowiadaniami jak Twoje samopoczucie
kobietka22 tak czulam cos ze jestem w ciazy tylko ja wmawialam sobie juz to od 3 miesiecy ale tym razem przed samym okresem mam uplawy wodniste czasem biale, wysypalo mnie (zawsze bylo to jakies 3 pryszcze bo mam cere sucha a teraz i na plecach na szyi) no i piersi raz bola raz nie. aaa i jeszcze podbrzusze niby jak na miesiaczke ale nie dokonca sa to chwilowe bole. No i ostatnio robilam test i byla kreska widoczna ale tylko pod swiatlo dzisiaj powtorzylam no i wolalam dla pewnosci zrobic bete
no prosze nie zerkalam dzis bo maly mnie wyprowadzal ciagle z rownowagi a tu takie wiesci
karolq8 GRATULACJE!!!!
puszczaj feromonki ciazowe dalej oby lista sie tylko powiekszala
ja myslalam ze zaczniemy od nowa bo nadchodza te dni ale coz jak tatus usypial synka i usnal razem z nim i nie da sie dobudzic hehe ale co sie dziwic jak wstaje o 5 bo na teraz delegacje ehh:/
Witam dziewczęta
Widzę, że tu ranne ptaszki i nocne marki
Anulka - u mnie też zbliżają się te dni a w poniedziałek M. wyjeżdża w delegację na 5 dni. Obawiam się, że się wyminiemy z moją owu :-( W listopadzie też wyjeżdża akurat wtedy kiedy przewiduje dni płodne. Strasznie mnie to wkurza