reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
anastazi - dokładnie :) Ty już pewnie masz szkołę za sobą? Bo ja na ostatnim roku aktualnie i kombinuję. Ale co tam, tak jak napisałaś wcześniej - teraz najważniejsze to zajść. Ciekawe jak u mężczyzn wygląda zalezność wiek/płodność... chyba bardziej styl życia niż wiek. Wiecie coś o tym dziewczyny? :happy2:

Dziewczyny, ja w waszym wieku urodziłam córkę :)

inis - ja zaszłam na 4 roku studiów, urodziłam w połowie 5-go w styczniu. Mąż 300km ode mnie, rodzice 500 km. Skończyłam studia dziennie, bez żadnej przerwy. Obroniłam się w pierwszym terminie w lipcu a do pracy poszłam miesiąc po obronie (córka miała 7 miesięcy). Nie ukrywam, było ciężko, mama dużo pomogła ale jak się chce to można wszystko pogodzić :-)
Także moja córka zaliczyła ze mną (w brzuszku) dwie sesje :-D

inis:) no wlasnie we wrześniu obroniłam magistra:):):):) wiec już caaalkowicie mam za sobą i odpoczyyywam bo było meczaco:)ale jak tylko zajde to mam zamiar pojsc do szkoły na jezyk i podejść do egzaminu państwowego z norweskiego bo w pracy wymagają...blee:/ a jak urodze to już z pewnoscia tego nie zrobie.... wiec teraz jest najlepszy czas....a ty lic?mgr? czy może cus więcej? dasz rade:) miałam dziewczyne na roku która w dniu obrony miała termin porodu:)haha:)ale urodzila 4 dni później:)

ritta - sama jeszcze nie do końca rozgryzłam temat :-p nie wiem też do końca czy owu była 14 dnia czy 15... 14dc szyjka była tak wysoko, że nie mogłam jej dosięgnąć... otwierała się chyba dzień lub dwa przed...

Inis witaj i rozgosc sie;)
Ja bylam tylko u ginekologa i robilam cytologie nic wiecej wsumie. No i wczesniej bralam folik ale od 2 miesiecy przestalam bo zapominalam rano;)
No i nie ma tak hop siup ja w tym miesiacu w dni plodne codzien sie seksilam;) choc muszw przyznac ze odpuscilam i niewiedzialam ze to dni plodne bo sluz nie taki byl;) ale pozniej zaczelam juz sie stresowac;)

Ritta to faktycznie kawal drogi:(
Mysle ze w ciazy basem jak najbardziej fitness delikatny tez ale niewiem czy nie taki typowy dla ciezarnych.
Daj znac co u lekarza;)

Anastazi hehe jeszcze sie nie oswoilam juto jeszcze robie betke jak bedzie ok to juz kamien z serca;)
a ja w grudniu 25;) z ktorego grudnia jestes?

Kobietka22 no ja w pracy siedzialam pol dnia a takiego lenia mam;)

Paulinka88 gratki;)

Mam nadzieje ze wszystkim odpisalam;)

reklama
karolq faaajnie, że Ci się udało, teraz poprosimy o ciążowe fluidki, hehe

ja też z grudnia jestem, konkretnie z 21 grudnia, miałam się urodzić w marcu ale bardzo mi się śpieszyło na ten świat :-p

ekhm, czy mi się wydaje czy ja tu najstarsza jestem :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry