reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dzięki :) Kiepsko zaczęłam dzisiaj dzień i mam podły nastrój. Jutro będzie lepiej :tak:

Ciężaróweczki nasze, możecie spokojnie udzielać się na naszym wątku. A niebawem założymy "Ciężarówki jesienno-zimowe" :-)

Blue współczuje mdłości :(

Ritta weź ten podły nastrój w wór wsadź i wykop za drzwi. Teraz masz się pozytywnie nastawiać i z uśmiechem każdy dzień witać. Zamienić lewą nogę na prawą, aby nie pomylić sie i wstać z łóżka prawa noga a nie lewą.
Mimo że szaro buro i ponuro to pamietajmy, że nie damy się tej pogodzie i atmosferze.
Trzeba być dobrej myśli i czekać, bo czas i tak płynie i okaże się wszystko za niedługo.. Wysyłam Tobie jak i wszystkim fluidki!!! ~~~~~~~~~~~~~~!

A co do mdlosci, to mam ich dość, ale ciesze się że są, bo w sobotę jak zobaczyłam ten jasno brązowy nalot (tylko raz potem juz nic) to troszke sie przestraszylam (czytajcie miałam stracha i to wielkiego) to poprostu teraz ciesze sie nawet z tych mdlosci. I postanowiłam ze wszystko co miętowe to w kibel! A pastę nawet specjalną kupiłam co tak miętą nie trąci. :)

No i szczerze, z przykrością stwierdzam ;), że chodź byście mnie siłą wyrzucały to "zabetonowałam" nogi i nigdzie sie nie wybieram z tego wątku.
Bo mi jest tu dobrze i fasolce, dzidzi też. :) wiec radujemy się, bo z Wami zostajemy bez żadnego ALE :) :tak:

Kochane jak na ovu friend rozpoczac nowy cykl?

Plamienie nastapilo... teraz 6 dni abstynencji a potem :-D

kobietka dopisz mnie na 19.12 jako nastepny termin @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
caroline ja tez zaraz po antybiotykach zaszłam.....w sumie nie jestem pewna ale chyba jeszcze brałam jak zaszłam....teraz nie pamiętam ale tak podejrzewam....bo strasznie mnie meczylo zapalenie ucha....wiec glowa do góry wszystko mozliwe:):):):):)

blue.....dolaczamy się z moja fasolka do twojego postu....:):):)chocby nas stad wyrzucaly to się nie damy...:):)haha:):)

Bluberry niesamowite jednym postem wywolalas u mnie niesamowita chec na barsz ukrainski albo czerwony.Chyba bede musiala pedzic do sklepu po skladniki :-)

Blueberrry, Anastazi nawet jakbyście chciały to my was nigdzie nie puścimy:-)

Dziewczyny a może założyć taką grupę prywatną zamiast wątku? Wtedy by były tylko zaufane dziewczyny, bo do wątku nie wiadomo kto się potem dołączy i mogłoby się zrobić jak u was na lipcówkach?

Blueberrry, Anastazi nawet jakbyście chciały to my was nigdzie nie puścimy:-)

Dziewczyny a może założyć taką grupę prywatną zamiast wątku? Wtedy by były tylko zaufane dziewczyny, bo do wątku nie wiadomo kto się potem dołączy i mogłoby się zrobić jak u was na lipcówkach?

jestem za!

bubbles to dobry pomysl :):):)

blueberry nie wiem czy doczytalas na lipcowkach ale bylam na pierwszej wizycie i termin mam na 27 czerwca:):)wiec moja fasolka jest o tydzień starsza niż liczyłam:):)

reklama
Do góry