reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agita tak jak odpuscilam z Fabim od razu sie udalo...a teraz wogole sie nie staralam hihi a jednak i Fabi jest z 6.07 a mialam termon na 8go tak teraz mam termin na 6go:)

reklama
Anulka to jak dobrze pójdzie to dzieciaczki będą z tego samego dnia:-D

Aschle a nie ma u Was gdzieś polskiego, albo rosyjskiego sklepu? tam napewno byś dostała żurek:tak:
Oj tu w DE to dużo rzeczy mi brakuje niestety...kasza jęczmienna, ogórki kiszone, moje ukochane pierogi i jeszcze kilka innych...

Na mnie popatrzeli jak na Ufo jak zapytalam sie o POTAS :cool:

Zurek mam zawsze zakwas w lodowce a make kupuje jak jestem na urlopie ;)

A sam barszcz kupuje w Kauflandzie ;) jedyny, gesty bo na gotowanie burakow jestem za leniwa ;)

Agita sa w Niemczech kiszoone ogorki :D kupilam dwa dni temu w Realu :) Salz Gurken ;) u Nas sa tylko w Kauflandzie albo Realu.
Tak samo jak maka ziemniaczana, wszyscy mowia ze jej nie ma a ja ja w Netto zasze kupuje :)

Agita.. kurcze powiem ci że sama nie wiem bo jak byłam u lekarza to byłam taka słaba że z krzesła leciałam i nawet nie zapytałam co mi jest.. po osłuchaniu stwierdził że mam zawalone.. ale co? nie wiem.. pewnie oskrzela.. bleee.. a ten antybiotyk działa jakby chciał a nie mógł :-( ale sił na staranka zawsze się pełno znajdzie.. :-D

ja robiłam testy owu i jedna kreseczka :tak: myslę że weekend będzie pracowity :-D
a u mnie dziś na obiad prostota - bo mam lenia.. ziemniaczki z jajeczkiem sadzonym, do tego brukselka z bułką tartą i mizeria :tak: dzisiaj bezmięsnie.. już mam dość tego mięcha ostatnio :szok:

Jest znalazlam w necie polski sklep nawet nie wiedzialam o jego istnieniu...:-D no to zaraz pora sie zebrac na poszukiwanie zurku nr 2
oj pierogi tez pychotka.Widze ze z DE calkiem nas tu sporo:-)
u mnie z kiszonymi ogorami nie ma problemu bo sa w duzych sklepach na szczescie

Hej laski , zaraz zaktualizuję listę, dopiero skończyłam czytać co naskrobałyście bo mnie mama zagaduje od rana;)

No ja mam dziś tę wizytę u kardiologa i kontrolę u dentystki , na 16 idę ,a potem prosto do dentystki;)

Moja temperatura wzrosła dziś do 36,6 to najwyższa , od 3 cykli mam zawsze raz jedyny w cyklu 36,6 pod sam koniec ,a potem to już leci na łeb na szyję i przychodzi @ więc dziś pewnie ostanie dni radochy i nadziei jakiejkolwiek bo jutro będzie spadek mogę się założyć nawet.
Na ovufriend mam 26 punktów na 100 w detektorze ciąży ,a mój test ciążowy wyszedłby dziś pozytywny na jakieś 18 procent , dziękuję ,ale poczekam jutrzejsza tempka nie pozostawi złudzeń, a to co widziałam wczoraj na teście niby to już tego nie ma więc uznaję go za negatywny , mój mąż wczoraj go oglądał i powiedział : przecież tam nic nie ma , czyli to moja głowa sobie chyba wyobraziła,a potem chodziłam sobie i śpiewałam : pojawia się i znika i znika :-D
No nic może w następnym cyklu popracuję nad śluzem swoim ,choć dziś było go sporo taki kremowy ja na niego mówię białe mleczko , w ciąży taki miałam ,ale dużo ,a teraz mam mniej mimo to w porównaniu z moimi dotychczasowymi obserwacjami to co dziś zauważyłam to sporo jak na mój właściwie zerowy śluz.

Wiecie co ja często sikam , ale to cały czas i dziś sobie uświadomiłam ,że częstomocz to właśnie to i zaznaczyłam ,ale jak już pisałam ja tak mam cały cykl bo dużo piję w ciągu dnia.

Dobra idę poprawić listę , a tym do których przyszły @ życzę owocnego kolejnego cyklu;)

reklama
tam tez sporo polonii mieszka.....u nas w Norwegii tez mielismy w miescie polski sklep ale szybko zbankrutowal........wogole co tu dużo mowic....sok 1litrowy z hortexu na polskie kosztowal prawie 30 zl.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry