reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, zróbcie COŚ żeby mi się TAK CHCIAŁO jak mi się nie chce.. :( Co za dzień, kompletnej weny, zaraz zwariuje!
Jedyne co to bym konia z kopytami zjadła ;)

reklama
Fimka ja też dzisiaj pierwszy raz robiłam owu test :-) daj znać czy cos wyszło :-)
iwonka ja raczej jestem na nie jeśli chodzi o fb podobnie jak ritta i uważam dodatkowo że bb ma swój klimat :tak:
adelo leń się ile wlezie!!! :tak:
racuchy.. mmm.. zjadłabym - podrzucicie jednego? :-D

Blueberry - to ja racuchy ;) Mam kolorystycznie podobny avatar do Kobietki i pewnie sie myli. Może go zmienię ;)
Caroline - dam znać, ale wieczorem będę robić test, jak wrócę z pracy :) I przy okazji podrzucam racuszki, jeszcze cieplutkie, mmm jak pachną!

:-)

Caroline - ja poderzucę z miłą chęcią jak zrobie. ;)

Adelo - to chyba uroki tej końcówki jesieni.. Brak ochoty na co kolwiek..

Anastazi - przepraszam, ale ten tekst Twojego męża mnie rozbawił.. Plus Twoje dokończenie i dupa... I sie obraził.. Hehe. Kochana.. Przytul go mocno i poproś o cierpliwość, że naprawdę to nie Twoja wina że Ci się nie chce.. No i że Ty też masz nadzieje że to wszystko sie szybko zmieni.. Bo chciałabyś tez miec przyjemność, a nie tylko nogi rozłożyć i już. Och Ci nasi faceci :D ;)

Blueberry - to ja racuchy ;) Mam kolorystycznie podobny avatar do Kobietki i pewnie sie myli. Może go zmienię ;)
Caroline - dam znać, ale wieczorem będę robić test, jak wrócę z pracy :) I przy okazji podrzucam racuszki, jeszcze cieplutkie, mmm jak pachną!

:-)

Fimka kochana wybacz, jak mogłam pomylić. Coś mi sie ubzdurało że to Kobietki post. Nie zmieniaj avatarka bardzo ładny i apetyczny :)
Wiec widzisz takiego smaka mi narobiłaś, że aż mi sie śliny w usta nabrało.. :*

Ja tak tylko zapytalam ;) nie chodzilo mi zeby sie wzajemnie do kontaktow dodawac tylko utowrzyc jedna grupe, zamknieta i sobie w niej pisac ;) Zaproponowalam to dlatego ze piszecie ze z telefonu nie ma dostep na grupy na BB a wiem ze np na fb jest.

Mi sie tez dzisiaj nic nie chce... dawno takiego lenia nie mialam... a pranie lezy w misce i patrzy na mnie az je poskladam...

Ja tak tylko zapytalam ;) nie chodzilo mi zeby sie wzajemnie do kontaktow dodawac tylko utowrzyc jedna grupe, zamknieta i sobie w niej pisac ;) Zaproponowalam to dlatego ze piszecie ze z telefonu nie ma dostep na grupy na BB a wiem ze np na fb jest.

Mi sie tez dzisiaj nic nie chce... dawno takiego lenia nie mialam... a pranie lezy w misce i patrzy na mnie az je poskladam...

Iwonka chodzi o to, że nie wszystkie dziewczyny chcą ujawniać swoje imię i nazwisko a na fb chyba inaczej się nie da :baffled:
No i jasne że tylko zapytałaś ;-)

reklama
Tak, oczywiscie :)

Ja bedac w drugiej ciazy bylam zapisana do grupy na maluchach, po tylu miesiacach pisania kazda miala kazda w kontaktach, wymienialysmy sie nr telefonow zeby w razie czego do ktorej z porodowki napisac i oznajmic o urodzenia malenstwa :) z jedna dziewczyny (z ktora na zywo nigdy sie nie spotkalam) do dzisiejszego dnia mam bardzo dobry kontakt.
Znalazlo sie tez kilka wrednych babek ktore po urodzeniu zmienily swoje zachowanie i poglady o 180*... nie mnie to oceniac. Po tamtych akcjach wszystkie wredotki trzymaly sie razem a reszta pouciekala.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry