reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pytanie z innej beczki: mierzac temp waginalnie w ciagu cyklu jest ok, ale gdzie mierzycie podczas @???

ja mierzę cały cykl w ustach. Na początku chciałam sprawdzić jak mi właśnie wykres będzie wychodził z pomiarem w ustach - i od samego początku jest ok, dlatego zostałam przy tym miejscu, bo jest dla mnie wygodniejszy i szybszy. Ale lepiej nie zmieniać miejsca pomiaru w trakcie cyklu mierzy się w jednym miejscu, no przy obfitszych krwawieniach jest to niewygodne, ale wtedy lepiej już chyba nie mierzyć w takim dniu

Rzadko używam tamponów. Wolę żeby wszystko swobodnie ze mnie zeszło. Kiedyś miałam dość często skłonności do infekcji.

Ostatnia edycja:
Jessstttt wkoncu w domku:D wkoncu komputer, Nadusia śpi a ja kawusia.
Rita.... Superr:D będą 2 czuje to:)

Jestem padnięta.... normalnie padam na twarz po tych 15-stu oknach, jeszcze jak sobie pomysle ze po 20 bede sprzataac jak m skonczy w pokoju to szlag mnie trafi, dziś mam zamiar z nim porozmawiac o sobocie, znając zycie on nigdzie sie nie bedzie chciał wybrac a mam ochote na lodowisko pojechac... jak nie wiem co:P ale on dupska nie podniesie wiem mam zamiar do wrocka na jakąs dyskoteke wybyc;p

Kobietka ten lek to nie czasem ISOPTIN? Ja od 30 tygodnia ciąży brałam Fenoterol na zachamowanie skurczy i właśnie isoptin bo fenoterol powodował kołatania serca
Edit. Adelo, Ritta ja też mam dziś okropny dzień... Najchętniej spać bym poszła szybko ale chcę na męża zaczekać, a wróci o 21, bo mam ochotę na przytulanki :-)

Ostatnia edycja:
Ps zapomniałam Kobietka proszę zmien mi date @, liczyłam 35 tak jak miałam tamten cykl, ale gin powiedział że jak będę brała ten Cyclodynon mam liczyć sobie 28 dni więc wpisz mi terimn @ na 15 grudnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry