reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak tak mailem mi to zmyware dawaj;-)
Moje dziecko plecak dzis pomyliła z koleżanką i wyła całe popołudnie aż do jej Pani musiałąm dzwonic żeby jutro odzyskała ten plecak bo biedna taka smutna że lekcji nie może odrobić.

Mierze temp o 6 zawsze a w ovu mi pisze że czas mierzenia temp waha się znacząco!?

reklama
Ritta dlaczego miałabyś być nienormalna, ze namówiłaś m do Kochania? Chyba nie jestem w temacie :unsure:

Agita chodzi o moją desperacją aby nie stracić tego cyklu. To nie było zwykłe namówienie. Musiałam się troszkę nagimnastykować żeby stworzyć okazję :-p No i m. nie zje przeze mnie obiadu ale chyba mi wybaczy :-)

Domka wysyłam. Tylko oddaj!
Daniel dziś zabrał zabawkę do przedszkola i też wyje bo zapomniał zabrać. No i oczywiście rano był wrzask jak go zaprowadziłam. W sumie mu się nie dziwię bo więcej go w tym przedszkolu nie ma jak jest przez choroby.

Fimka a gdzie można kupić takiepianki Marshmallows? :)

Agita ważę 47 przy 160 cm. Po grypie, którą miałam 2 lata temu nie mogę wrócić do swojej wagi optymalnej 52. Mam drobną budowę kości, po tacie i babci - i tak jak oni jedzą bardzo dużo tak i ja - wyglądamy szczupło - taka uroda rodzinna.

Lisica polecam bezkoffeinową z nescafé. Od czasu do czasu piję jak mnie natchnie. Bo zwykłej nie moge, serce jakoś dziwnie reaguje na koffeinę.

Aschlee, Agita to mamy już dwie kobietki któle lubią zmywać więc Domka mamy pomoc dla Ciebie i innych jeżeli tylko nie będą miały weny do zmywania.
No i Aschlee dobry pomysł, napijmy się tego kakao, albo gorącej czekolady, albo kawy :)

Agita - mi sie wydaje tak jak Ritta napisała, że poziom Libido spadł u mnie teraz, no ale trzymam kciuki za nie, że nie na długo i za niedługo bedzie wzrost.. :) jak narazie dziś tez brak ochoty u mnie..

Adelo ja Ci zazdroszczę Twojej wagi! :tak:

Super. Fajnie że mi pozmywacie. Jeszcze tak przy okazji pranie złożycie i schab mi upieczecie żeby na kanapki było. A ja bede sie relaksowac;-)

Lisica oddam jak tylko skorzystam heheh/

Zauważyłyście jak smutek zybko uciekł?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry