reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Iwonka-biedronka Mój emek też co cykl to pyta czy już dostałam okres czy nie:-) a w ogóle Mój to był już obydwa cykle z rzędu pewny, że „zasiał” hehe, to chłopskie myślenie:-p

Fuma_Foch zdrowia dla taty:tak: i powodzenia z rozkręcaniem biznesu.

BubblesGirl niestety nie znam innych metod na ból. Ja zazwyczaj zwijam się w kłębek (pozycja embrionalna) i to przynosi trochę ukojenie.

Bella Kochana masz rację, że nie ważna jest pleć, tylko zdrowie Maluszka….ale jakby można było wybierać :-D

Ritta to super, ze nastrój lepszy :-D

A ja już po kolacji, Aleks jeszcze podspiewuje w łóżku, emek śpi bo nocka przed Nim a ja myślę coby za film obejrzeć …może polecicie mi cos?

Agita jak ja to dobrze znam :D
Moj tez twierdzi 'nie ucz ojca dzieci robic' ;) jak zasieje to raz a solidnie a tu klops (chyba, bo @ nadal brak a plamienia tez nie ma)
Cos mi sie zdaje ze w nastepnym cyklu da mi popalic :-D

Fimka siemie nie przejdzie, nie dam rady, chyba zakupię olej z wiesiołka tylko powiedz mi jak to się nazywa fachowo, i boje się jeszcze tego że, pije się go do owulacji, a czy mamy sto procent pewności kiedy jest owulacja, chyba że będę piła tak do 14 dc?
A z tym termoforem może faktycznie macie racje ale ja tak zawsze robiłam, a kapiele to wiem nie wolno gorących krwotoku można dostac nawet, pewnie dziewczyny maja rację na plecy czy nerki ból i tak pulsuje dookoła.
A ile dni przed owulacją obkładac się tym termoforem?

Ostatnia edycja:
FIMKA-o tym termoforze przy owu to ja pisalam.Tak mi mowila moja kumpela,ze ponoc lekarka jej tak mowila i kumpela zaszla w ciaze.Potem tak pisalam Karoli i Karola jest w ciazy.Czyli wniosek z tego,ze moze to i racja.Tylko jak chodzi o owu to trzeba zaczac wczesniej,jeszcze przed nia.Wtedy ponoc przyjdzie piekna owulka.

O, dziękuję za przypomnienie :)
Ja używam termofora zawsze przy @ na plecy, bo na brzuch boli bardziej i można dostać krwotoku, jak po gorącej kąpieli. A ciepełko i tak roznosi się i promieniuje na brzuch.
To nagrzewam go też teraz, ovu ma być u mnie w niedzielę, więc jeszcze zdążę nagrzać jajo przed wykluciem :D

Bellaa - nie każda z nas daje radę pić, Ja się zmuszam, dla mnie też ohyda :P
Wiesiołek - ja mam firmy GAL (150 kapsułek/20zł, bierzemy 3x2), ale moża też Oeparol (jest droższy).
Możesz brać do 14dc, jeśli nie jesteś pewna kiedy masz ovu. Załączam zdjęcia:

olej-z-nasion-wiesiolka-150-kaps-gal-wiesiolek.jpg Oeparol_30kaps.jpg

Załączniki

• olej-z-nasion-wiesiolka-150-kaps-gal-wiesiolek.jpg
    olej-z-nasion-wiesiolka-150-kaps-gal-wiesiolek.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 60
  • Oeparol_30kaps.jpg
    Oeparol_30kaps.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki