reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Agita u mnie pozycja embrionalna to podstawa, pod kołderkę i czekam, aż tabletki zaczną działać:tak:

Spróbuje z tym termoforem pod plecy, przed owólką też na pewno się do tego zastosuje:-)

Kurczę byłam przed chwilą w realu, myślałam, że znajdę tam siemię, ale nie znalazłam:szok: Albo w złych działach szukałam:zawstydzona/y:

Ritta dobrze, że już humorek lepszy;-)

Dziewczynki ja znikam, chłopaki śpią, mąż już wychodzi z łazienki, także uciekam. Jutro kolejny ciężki dzień w pracy, byle do weekendu, w przyszłym tygodniu będzie luz.
Wszystkim Dobranoc życzę.

Wróciłam , miałam ekg robione i ciśnienie mierzone , wszystko wyszło dobrze , tylko puls za wysoki, tachykardia i arytmia , dostałam lek , kardiolog mnie zapewniał ,że bezpieczny w razie ciąży , bo zapomniałam nazwy tego leku co ginek mówił , to właśnie ISOPTIN teraz pamiętam już bo dzwoniłam znowu do ginka, a ten co dostałam może powodować poronienia, przedwczesne porody , spadek rytmu serca u dziecka itd itp , dlatego muszę się dostać do innego kardiologa po odpowiedni lek ,ale to już na nfz bo kasy mało , puki co poczekam na @ jak przyjdzie to na luzie pójdę na wizytę, a jak nie przyjdzie to postaram się szybciej dopchać do lekarza , kurczę ,a pytałam o to czy nie wpływa na pewno na pracę serca dziecka , no i co?Wyszło ,że nie wolno ufać lekarzom.

Ja sobie jeszcze podczytuje zeby zajac nerwy przed jutrzejszym dniem. Matko ja jestem przerazona... :( nie wiem jak dzisiaj zasne.

Dobranoc, jutro nie bede aktywna

Witajcie dziewczyny !

Pisalam rano ale moja iwadomosc nie doszla bo u moich rodzicow jest chory komputer i internet :( Przepraszam ze ostatnio nie uczestnicze w romowach itd. :( dzisiaj rowniez Was nie nadrobie :( . Jestem w polsce w czwartek powrot wiec wszystko na szybko i z niczym sie nie wyrabiam...

Bylam dzisiaj u ginka... Nadrzerke ialam dosc spora - juz wypalona :O dostalam tabletki na uregulowanie @ i kazal kupic testy owulacyjne ! Powiedzial ze cyklu mam nie odpuszczac tylko sie starac bez problemu :) a jka nie wydzie wziasc te tabletki. Jeszcze nawet ich nie kupilam :O:O

Tule Was bardzo mocno, mysle ciagle o Was i przykro mi ze nie mam jak zagladac ale to sie zmieni niebawe :):):) !

wszystim zafasolkowanym gratuluje - anastazi :):) SUPER !!!!

Tym ktorym nie wyszlo - glowa do gory :) nastepny cykl nasz :D:D:D

Buziole Wam sle :*:*:*:*:*

reklama
Witam wszystkie zafasolkowane, testujace i czekajace :). Poczytalam troche, ale strasznie duzo piszecie, ze nie nadazam. Iwonka biedronka- nie wiem czemu, ale uroilam sobie, ze Ty juz zafasolkowana, a Ty piszesz, ze na testach caly czas 1 kreska hmmm. Kobietka- bralam ten Isoptin w 1 ciazy. Jest bezpieczny dla kobiet w ciazy. Ja go bralam, jako ze dostalam Fenoterol przeciw skurczom, po ktorym mialam straszne herzklekoty (kolatanie serca). Po Isoptinie bylo lepiej. :D Co do moich testow ovu- dzis juz kreska T bledsza, wiec owu chyba wczoraj byla. Wczoraj byly dwie jednakowe. No ale w sumie nigdy do konca nie zgadniesz. Przytulanki byly ale zastanawiam sie, czy jeszcze dzisiaj nie powtorzyc. Chociaz to takie troche wymuszone. Ja wole co pare dni. No ale trzeba sie poswiecic :D. A jak sie uda, to pozniej juz bedzie tylko dla przyjemnosci :eek:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry