reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny ponownie :)

wszystkie jak dzisiaj ładnie trenują hihi, jak nie bieganie, rozciąganie, to sporty wyczynowe w łóżeczku
;-)Powodzenia życzę staraczkom, podtrzymującym formę fizyczną - przyrostu ENDORFIN :-)

Anulka bardzo mnie to cieszy, że spory, nieporozumienia mają się ku końcowi, bo wieczorek na pewno Wam to wynagrodzi :) Fajnie jest tak wracać do siebie po kłótniach.

Iwonka musiałaś być dzisiaj bardzo dzielna. Dobrze, że już po.. nabierajcie sił!

Inis i sierpniówką będziesz jak się patrzy :D

Bella nio jestem z rejonów Beskidów (śląsk):tak: To fakt była piękna a światło jakie dawała z rana mmmhhhyyy :) a co do temperatury, to chodzi o pomiar temp wewnętrznej ciała, a pacha nie jest takim miejscem. Ale każdy się uczy i to nic złego, że nie wiedziałaś :)

We wtorek mam przesłuchanie na komisariacie w sprawie byłego mojego pracodawcy :/ Dzwonili dzisiaj, znowu przez to przechodzić i się stresować :( i tak czeka mnie jeszcze chyba przesłuchanie przed sądem.. Niby wiem, że jako tako mnie to nie dotyczy, ale sam fakt przesłuchań, chodzenia po tych miejscach eeeehhhhh szkoda co :eek:

Ostatnia edycja:
jednak waze 67kg wzrost 170(M wage naprawil)
Wymacaąlm że mam szyjke macicy półotwartą( bo tak lekko palec moge zanużyc w taką jakby dziurke przy tej niby kulce) i wysoko, to chyba na płodne?
lece do Łozka do M, niech zobaczy se te ponczohy;-) do jutra paap

Uff.. ja dzisiaj prawie cały dzień poza domem, zakupowo:-) Dopiero was nadrobiłam, ale nie jestem w stanie odpisywać, więc ewentualnie chętnie popiszę z wami na bieżąco :tak: Chyba, że już wszystkie śpią, albo figlują:-D

A najpierw z moim zakupki takie bardziej spożywcze i do domu, a później z mamuśką wyskoczyłam do galerii i na razie skończyło się na zakupie pary butów, ale mam upatrzone jeszcze spodnie i kurtkę, ale to już w weekend się z moim po to wybiorę:tak:

Ja też ostatnio pozwoliłam sobie na małe co nieco :-D ale w sumie bez wiedzy mojego :-p

Mam pytańko do doświadczonych i tych mniej, do mamusiek i tych rozeznanych po prostu w temacie, w czasie ciąży robi się badanie na cytomegalię i toksoplazmozę - czy warto te badania zrobić przed staraniem o dziecko??? Jedni mówią tak, inni niekoniecznie - jak to jest??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry