Adelo
Fanka BB :)
Adelo mi przed starankani gin zlecil toksoplazmoze. Brak przeciwcial![]()
Beznadziejne właśnie te choroby, takie ciche, nawet nie wie się, że przez nie się przechodzi, nam nic takiego nie robią, a dziecku mogą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Adelo mi przed starankani gin zlecil toksoplazmoze. Brak przeciwcial![]()

Naprawdę warto zrobić ją wcześniej, zaoszczędzi to Wam czasu poświęconego szukaniu drobiazgu w sklepie albo nawet nietrafionego upominku. Ja też planuję spędzić dzień w sklepach, więc prócz poszukiwania przyborów pokojowych, zerknę na to co na półkach świątecznych leży.:-)

No to teraz tylko przesunąć kanapę, stół, zerwać firany, przenieść meble... 
przperaszam, ze nie odniosę się do wszystkich postów, ale niestety pamięc zadowna

i w sumie jestesmy bardzo zgodnym małżeństwem:-)
a co do prezentów to dla dzieciaczków już sobie spokojnie w szafie leżą i czekają:-) jeszcze muszę coś dla emka wymyślic:-)
dodatkowo całe lato codziennie jeździliśmy na rowerowe wycieczki i czasami jeszcze na fitness z koleżankami wyskoczyłam...niestety z racji problemów w I ciązy teraz mam zakaz jakichkolwiek cwiczen i nie ukrywam, ze mi tego bardzo brakuje:-(
) Ale ogólnie celulitu nie mam i figura typowo kobieca, w sensie szczupła talia i reszta z wyraźnie zaznaczonymi biodrami i tyłkiem
cycki niestety niewielkie 70C i wiadomo, że do najjędrniejszych nie należą, ale ogólinie nie jest źle
...w ciąży i jak karmiłam miałam 75E/F

To jakie chciałabyś mieć piersi? Moje marzenie to pełne B 
A byłam pewna że była w 21-22dc. Ale przytulanki i tak były w odpowiednim momencie więc pożyjemy zobaczymy..