reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja uprzejmie donoszę, że zakupy na 'przemeblowanie-niespodziankę' zostały całkowicie zakończone :yes: Mam już wszystko, co zaplanowałam. Brałam, zostawiałam w bagażniku i sioo do następnego sklepu a na koniec bałam się tylko czy wszystkie zielone dodatki będą miały takie odcienie, żeby się ze sobą nie gryzły. Przymierzyłam w domu - pasują :-)

Dowiedziałam się również, że teściowa zamierza nas niedługo odwiedzić. Oby tylko nie skomentowała negatywnie zmian, bo ubije... tyle się dziś nanosiłam i nadźwigałam, że padam. Teraz piję herbatkę i myślę, gdzie by tu ukryć wszystkie rzeczy, żeby Mój nie zobaczył :cool:

inis super. Sprawnie Ci poszło. Jeśli będziesz miała ochotę to się pochwal efektem ;-) Mnie też niebawem czeka generalne przemeblowanie salonu i może coś podpatrzę. Ale mi pewnie będzie szło jak po grudzie ...

A teściową się nie przejmuj. Moja zawsze mi coś chciała zmieniać w mieszkaniu. Mamy zupełnie inny gust więc jednym uchem wpuszczałam drugim wypuszczałam :-)

Ritta - na teściowa to jest chyba najlepszy sposób odnosnie każdej dziedziny życia :) ona pogada a ja zrobie po swojemu.
Poszło nadzwyczaj sprawnie, fakt. Czyli pewnie jutro pojawią się problemy :D :)
A ja bym chciala testować razem... :)

Teraz jest drugi miesiac jak sie intensywnie staramy w zasadzie w zeszlym nie bardzo jakos liczylam ze sie uda bo sporo nerwow bylo. Ale teraz bardzo licze ze sie uda :tak: za Was tez baaaardzo mocno trzymam kciuki.

Bardzo bym sie cieszyla jakby nam sie udalo...ale wiem ze obawy tez bym miala straszne ale tego juz sie chyba nie wyzbyje

Ostatnia edycja:
Aschlee - ja tez juz wiem ze będę się martwic i myslec o wszystkim, w końcu to decyzja na całe życie. Sam ten fakt już przeraża. Ale wiem ze chce i ze moj facet jest tym, którego bym widziała w roli ojca moich dzieci :)
Pierwsze dziecko to chyba zawsze obawa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry