reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dojechalam. Widzę jego auto na parkingu więc zapewne jest już w domu. Zaraz ide na gore...
Jestem już zmęczona tym dniem. Jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc, wsparcie i rady.

reklama
Dojechalam. Widzę jego auto na parkingu więc zapewne jest już w domu. Zaraz ide na gore...
Jestem już zmęczona tym dniem. Jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc, wsparcie i rady.

Kciuki trzymam kochana &&&&&&& i pogudzcie sie bo to nie ma sensu...
Ja przez to zapomnialam jak moj caluje:)

Hej niedzielnie. Nie uwierzycie jak Wam powiem ze śniło mi się, że wszystkie zaszlyscie w ciążę a ja zostałam tu sama... mój mózg chyba jeszcze spi :)
Jakie plany na dziś kochane? :)

Witajcie
u mnie niedziela zaczela sie milo...moj gotuje rosolek jak co niedziele, w sumie caly obiad dzis do niego nalezy,bo na drugie piersi z kurczaka ;) po poludniu moja matka ma przyjechac pomoc mi i zebym odpoczela...planow wielkich nie mam...moze na spacer sie wybierzemy...
Inis ciekawy sen ale ty razem z dziewczynami z brzuszkiem;)
Mam nadzieje ze juz wyjasniliscie sobie wszystko:)

Hello niedzielne :) mnie dzis mdłości dopadły :/ i teraz chciałabym coś zjeść ale boje sie ze zwrot będzie .
Inis u mnie dzis spokojnie czyli dzien lenia :) znajomi maja wpaść pózniej na kawę :) a tak wogole to gdzie chinol na dzis ?????????? :)
Anulka super ze maz gotuje :) odpoczniesz trochę i gratki z wczorajszej wizyty :) niemoge sie juz doczekać swojej :)
Pozdrawiam resztę dziewczyn i życzę miłej i spokojnej niedziele i jak najmniej kłótni i częstuje do kawki torcikiem własnoręcznie robionym :) ImageUploadedByForum BabyBoom1385281589.456211.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1385281589.456211.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385281589.456211.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 44
Czesc Kochane :)

U mnie też narazie niedzielnie i spokojnie :tak: jeszcze sama nie wiem co robic :szok:

Zycze wam spokojnej niedzieli :) odpoczywajcie i relaksujcie :-):-):-)

Inis - mam nadzieje ze wszystko juz sie dobrze ułożyło :tak:

A ja mam lenia, mąż zrobił śniadanie i po sie znów wyleguje w wyrku. :)
Dziś noc jakaś taka na koszmarach minęła.. No i jakiś katar teraz mam.
A ja wizyta za 8 dni.. Jestem ciekawa czy bedzie tylko rozeznanie i wywiad czy może tez usg, noe ukrywam chciałabym ale tutaj to inaczej wszystko. :)

Kazimiera mdlosci nie zazdroszczę.
Koszmar.. :(

Inis jak tam atmosfera w domu?
Lepiej? Bo wczoraj nie było zaciekawie.

Anulka miło ze maż gotuje juz :)
No i wiesz co ja mojego tez namówie na rosołek. :) a co.

Ściskam Was mocno no i fluidki przesyłam!! :) :)

Inis widzę że humorek nienajgorszy więc rozumiem że porozmawialiscie wczoraj?
Ja się zaraz zabieram za szykowanie sałatek. Ciasto pewnie kupię bo ja antytalent jeśli chodzi i pieczenie :-p fajnie bo zobaczę się dziś ze swoją babcia i dziadkiem i z resztą rodziny z którą rzadko się spotykam. Miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry