kobietka bedzie dobrze!!! mysl kochana pozytywnie!!!
Ja sobie chyba lekarza i testowanie odpuszcze. Chcialam sie wybrac w przyszlym tygodniu (moge zadzwonic kiedy chce i nastepnego dnia mam termin) ale wydaje mi sie ze nie ma po co. Moze faktycznie moj organizm i hormony tak reaguja na odstawienie hormonow? W sumie od wrzesnia to dosc krotki okres.
Serce mi z mozgu sieczke robi

Tylko wkurza mnie ze codziennie od minionej ovu boli mnie podbrzusze. Chce pocwiczyc Chodakowska ale sie boje...
Znalazlam notatnik z mojej poprzedniej ciazy (prowadzilam dosc szczegolowe notatki) i bylo tak:
bardzo duzo bialego sluzu, szyjka macicy nieosiagalna, bol piersi, zgaga, czestomocz, temp ciala powyzej 37,2, bezsennosc a w ciagu dnia usypialam na stojaco, wszystko pachnialo mi na rybe, wstret do miesa.
Nie mialam zadnych plamien itp. ciaza az do porodu ksiazkowa - podczas porodu komplikacje.
Ja musze wyluzowac bo moj instynkt macierzynski chyba za bardzo szaleje...
Ogladalam wczoraj moje ciazowe zdjecia i ciarki mnie przeszly na samo wspomnienie porodu... gdyby nie komplikacje maly urodzilby sie w ciagu 2 godzin... wiecie co ja nie jestem nawet w ciazy a boje sie porodu

Tyle koszmarow nocnych ile ja mialam po tamtym porodzie... ja nie wiem czy jestem na to gotowa

Chce miec jeszcze jednego maluszka, kocham dzieci, czym wiecej tym weselej ale porod... ta wizja doprowadza mnie do stanu paniki.