reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Widzę że o prezentach rozmawiacie, ja już też nigdy w życiu nie kupie jakiejś niepotrzebnej zabawki, już nawet mówię wszystkim że jak mają coś małej kupować to zeby kupowali z głową.... bo znam ludzi co myślą ze kupią drogie i bedzie fajne a to nieprawda... moja Nadia bawi się czymś gura tydzien...

Kupiliśmy wózek dla lalek...od czasu do czasu sobie o nim przypomni jak koleżanka z córka bedzie u nas i mała sie bedzie bawić jej wózkiem, dziadek jej kupił konika na iegunach to przez pierwszy miesiąc bała sie na niego usiąsc...i tylko go włącza zeby machał ogonem... Najbardziej spisały się te klocki..
KLOCKI WAFLE konstrukcyjne 60 el MIX kratka kratki (3725484034) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mama moja kupiłą jej na miejscu 120 elementów , tesciowa na mikołaja kupiła jej teraz płaszczyk zimowy, ja jej dziś wziełam jeszcze piżamkę w lidlu, wujek jeden kupił taki domek z kartonu do malowania tez w lidlu... i często kupuje je te ksiązeczki w biedronce dla 2,3 latków bardzo jej się podobają i są fajne, kolorowe...

A pod choinkę mam zamiar jej kupić
DUŻA KASA SKLEPOWA FISKALNA DLA DZIECI SUPER CENA! (3725603854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co myślicie o tym?

reklama
Fajna ta kasa. Moja w zeszłym roku taką kuchenke dostała za prawie 200zł i w dupie miała. Za to porcelana z hello kity sie bardzo długo bawila. kase miala taka zwyklą i tez sie dlugo bawila ale jej niechcacy nadeptalam i zepsulam.

katka zobaczysz jak Nadia bedzie wozkiem sie bawila gdy malenstwo sie urodzi ;)

Nie pomoge w kwesti kupowania prezentow dla dziewczynek - nie mam doswiaczenia.
Mi osobiscie podobaja sie kuchnie :) sama bym sie pobawila :)

Katka kuzynki córa ma podobną kasę i też długo się nią bawiła(w sumie czasem ciągle bawi, ma 4,5 roku), ale ona w ogóle uwielbia się bawić w jakieś sklepy, czy restauracje i chodzi zbiera od wszystkich zamówienia i sprzedaje heh:)

No, nie wiem jeszcze co mój brat wymyśli jeszcze jak przyjedzie z Angli bo on robi Nadi prezent odrazu Mikołajowo-Świąteczno-Urodzinkowy bo ona 24 stycznia ma urodziny a oni 4 już wracaja...też muszę mu powiedziec zeby się nie wygłupiał

Dziewczyny ratujcie: od czasu jak odstawilam tabletki strasznie placza mi sie wlosy... nie daje juz rady a scinac nie chce... znacie jakies domowe sposoby (poza nafta i jajkiem) zeby sie tak nie plataly???

Dziewczyny u mnie @ na całego... Ze skrzepami już schodzi :-/ jutro na 17 idę do mojego gina... Bardzo jestem ciekawa co mi powie bo to nieprawdopodobne dla mnie...

Ritta bardzo ładny wisiorek. Ja się czaję na bransoletkę z Pandory... Ale chyba aż tak grzeczna nie byłam w tym roku :-p

reklama
mam z loreala ale czarna - rano czesze wlosy dwie godziny pozniej same koltuny :( plakac mi sie chce

Odnosnie prezentow pod Choinke - moj maz mial mi nic nie kupowac ale dostane nowa Patelnie ;) sama wybralam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry