reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonka domowych sposobów nie znam, ja zawsze stosuje odżywkę w spray'u bez spłukiwania na wilgotne włosy przed suszeniem, bo też mam problem z plątaniem, teraz mam taką i mi pomaga:)
Ultimate Repair ekspresowa odżywka regeneracyjna

Dziewczyny a co polecacie dla pary 8 miesięcznych szkrabów?(Chłopiec i dziewczynka), nie wiem jakie zabawki mają, więc to będzie trudny wybór.. I liczy się cena, żebyśmy nie zbankrutowali:P

reklama
Z tych w sprayu mam cala serie nie dzialaja.
Z Avonu mam cala serie olejkow nie dzialaja.
Uzywalam jedwabiu nie dzialal...
A od jajka z nafta zaczely mi sie wlosy przetlusczczac... :( horror

Ritta bardzo ładny wisiorek. Ja się czaję na bransoletkę z Pandory... Ale chyba aż tak grzeczna nie byłam w tym roku :-p

Też kiedyś myślałam o Pandorze ale na fajny zestaw trzeba wydać minimum 1,5 tysiąca i chyba byłoby mi szkoda.

Z chęcią poczytam rad odnośnie włosów. Ja mam ostatnio strasznie przesuszone i też się plączą.

Ta kasa bardzo fajna moja ma podobna i spedza przy tym sporo czasu.Uklada,przeklada i wszystkim kazuje cos u niej kupowac:) ona bardzo lubi sprzatac to na urodziny dostala taki fajny zestaw sprzatajacy ja kupowalam na ebayu ale na allegro tez widzialam.
A ja z innej beczki ma ktos przepis na dobre ciasteczka takie do silikonowych foremek?

Ta kasa bardzo fajna moja ma podobna i spedza przy tym sporo czasu.Uklada,przeklada i wszystkim kazuje cos u niej kupowac:) ona bardzo lubi sprzatac to na urodziny dostala taki fajny zestaw sprzatajacy ja kupowalam na ebayu ale na allegro tez widzialam.
A ja z innej beczki ma ktos przepis na dobre ciasteczka takie do silikonowych foremek?

W silikonowych robie tylko muffinki

Poszukam.
Dla mnie byla rewelacyjna seria PantenProV geste i mocne ale u Nas ich nie widze :(
Wysmarowalam wlosy olejkiem z marakeszu, wypsikalam jedwabiem w sprayu i poprawy brak :(

Aschlee w jakim sklepie je kupilas?

reklama
Iwonka sklep nazywa sie DISKA;-)
u mnie niestety jej nie ma ale bylam u znajomych w miwjscowosci Arzberg i tam jest tych sklepow sporo:tak:one sa tylko tam blizej Czeskiej granicy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry